Huriye0671 Hamişler gece acıkması yaşıyor musunuz? Neler yiyorsunuz? 💁♀️ Hafif atıştırmalık önerilerinizi alırım🍊
ASE6154 Huriye0671 valla evde taze peynir varsa kepek ekmeğiyle çok güzel oluyor🙃 ben genelde makarna veya tost yiyorum o yüzdem çok fikrim yok 😀
ecembugra53 Huriye0671 benim gece yemeğim hiç yok canım cok şükür ilk gebelikte de olmadı suan 2. gebeliğüm yok yine😂🧿 kilom sabit almadan ilerliyorum daha cok bebeğe yarayan seyler yiyorum dikkat ediyorum 🙂
asell13 Huriye0671 ne varsa onu yiyorum hiç bişe yoksa salata yapıyor eşim hafif şeyler yiyorum bastırıyor açlığımı sabaha kadar allah büyük 😂😂
Denizs16 Huriye0671 portakal yiyorum acıkırsam eğer canım çok istiyor çünkü 🙈 meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ama sabah karnım acıkmış bi vaziyette uyanıyorum
Kg16 Ilayy-81 Malesef benimde öyle eşim acıkıyor bende dayanamıyorum kendimede ufak tost tarzı şeyler hazırlıyorum 🤭 Aslında hamilelikte kilo açısından çok zararlıymış. Doktorum akşam saat 19.00 dan sonra hiç bir şey yemememi önerdi.
Ahsennesli Gündüz yedim de gecesi kaldı 😂Ben genel olarak aç geziyorum bulantılardan olsada yesem 😭😭😭😭
Sewi Ahsennesli bende öyleyim yemek yemek bana işkence gibi geliyor artık çok garip inşallah bebeğim gelişir . ;(
_Rojbin_ Domates tuzlayip yerim peynir salatalık vs yumurta kaynatirim bu şekilde hep kahvaltı türü şekerli şeylerle aram kesilmiş 🥰
Ebruarss Ahsennesli bende 15 haftalığım aşırı bulantı dan hiç bir şey yiyemiyorm aç geziyorum resmen bulantı dursa da yemek yesem diye için gidiyor insanın
kahvesever__ Huriye0671 çok yaşıyordum ne bulursam onu yiyordum en çokta domates 🍅 ve peynir yiyordum 😂
Azra8Engin Huriye0671 19. Haftadayim bulantim olduğu için peynir zeytin ekmek yiyorum. Beyaz ekmek çok yediğim için şimdiden 9 kilo aldım
hlalclky1 Faide2147 aynen valla bende 18. Haftayım 😄 çiğköfte dürüm çok güzel oluyo geceleri etsiz tabiki