asell13 _ummu_han 17+3 haftalığım sadece belim değil bacaklarım kalçalarım kasıklarım başım sürekli ağrıyor 😂😂 yaşlı teyzeler gibi ayy uyy diye hareket ediyorum
tugbadurmaz34 _ummu_han benimde sırt ağrım var 17+0 magnezyuma başladım 3-4 gün önce ne zaman etki eder bilmiyorum
asell13 tugbadurmaz34 ben tansıyona bağlıyorum ya benim sürekli düşük geçen baktım 9/6 çıktı bişeler arıştırdıkça hafifliyor ama sürekli baş ağrısı var
tugbadurmaz34 asell13 şimdi bende ölçeceğim komşumda tansiyon olabilir dedi başın ağrıyınca ölçelim dedi şimdi belli olur
asell13 tugbadurmaz34 ben hiç aşırı tok olamıyorum aşırı tok olma sürem max 10 dk biri midemden çekip alıyor yediklerimi sanki 😂😂 o yüzden ufak ufak sürekli atıştırıyorum mideyi boş bırakmıyorum yoksa hemen elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum 🤷♀️
tugbadurmaz34 asell13 o bende de var benim aşırı tok olma sebebim çok su içiyorum ondan sanırım bu arada 10/6 çıktı baş ağrım devam ediyor
Birsen56 Benimde 2 kürek kemiğimin arası az aşağısı öyle 1 ağrıyo sanki kırılmış benim nefesim kesiliyo öyle 1 ağrı neden acaba bilmiyom
asell13 tugbadurmaz34 küçük tanaıyonun düşükmüş evet ondan olabilir bide kan hacmi artıyor baş ağrısını normal kabul ediyor drm
tugbadurmaz34 asell13 inşallah ben yine de detaylıyı bekleyeceğim ona göre isimli hastane çıkışı vs alacağım 😅