tugbakguns Kızlar ne yapsam midem yanıyor ölüyorum özellikle geceleri. Denemediğim kalmadı. Her yediğim dokunuyor var mı bunun çaresi ???
Kubradagdevren tugbakguns 1 bardak soğuk süt belki iyi gelir canım çok geçmiş olsun bende de 1 gün sürdü sadece süt iyi gelmişti belki sana da iyi gelir dene istersen
1s1e1d1a_ tugbakguns son aylarda ne yaparsan yap geçmiyor o mide yanması ama ben ilk aylarda yeşil elmanın çok faydasını gördüm
Mihriyavuz tugbakguns 24 haftalık gebeyim benim de sürekli mide yanmam var özellikle geceleri artıyo sürekli kusuyorum doktorum gaviscon surup yazdı biraz rahatladım
tugbakguns Kubradagdevren onu denemedim süt de içemiyorum ama deneseiyi olacak mahvoldum ya iki aydır
Kubradagdevren tugbakguns süt hem senin hemde bebeğin için çok faydalı bende içemem normalde ama elimden geldiğince içmeye çalışıyorum yudum yudum değilde bir anda içersen bişey olmaz bende öyle denemiştim
tugbakguns 1s1e1d1a_ benim de son 6 hafta Allahım kurtar beni diyorum hep problemli geçti gebelik valla
Me1temm tugbakguns benim de midem yanıyor şişkinlik var biraz önce soğuk tuzlu ayran içtim biraz iyi geldi