Elifbyk Merhaba gebeler anneler ikinci hamileliğim 14+4 hafta 28 yaşındayım 2 li testin kan testinde down sendromu riski yüksek çıktı bu durumu yaşayan varmı kan verdim yurtdışına gitti kesin sonuç için çok korkuyorum
Derinnmom Elifbyk çevremde bu testi yüksek riskli çıkıp normal çocuk doğuran çok kişi var canım. Ben sırf bu yüzden 2li testi yapmak hamileliğimi kötü geçirmek istemedim. Doktorumda ileriki haftalarda bebeğin normal dedi
Nmyyy Derinnmom Elifbyk bende 29 yaşındayım yüksek riskli çıktı kan verdim bekliyorum bende hayırlısyla inşallah temiz gelir sonuçlar
ozgeerkan73 Elifbyk bende haftaya 2 li test yaptırıcam korku var içimde ama merak da ediyorum, inşallah sizin bebisinizde sağlıklı bir şekilde doğar
zumraninannesii Elifbyk bak canım bana 6 aylık gebeyken bana virüs bulaşmış ve bu bebeği aldırmam gerek engelleri olabilme ihtimali varmış denildi ama ben rabbim neyi nasıl uygun gördüyse bana nasl verdiyse öyle kabul ettim şu an kızım 12 aylık ve hiç biseyi yok ondan dolayı Allah ne verirse hayırlısını versin ne verirse vardır bı bildigi
Derinnmom Nmyyy inşallah canım, kendini korkutma bence çünkü çok fazla tanıdığım var bebekleri sapasağlam doğan 🙋🏻♀️
Nmyyy Derinnmom inşallah canım inşallah temiz gelir ne kadar stres yapmiyim desem de elimde değil ilkinde böyle şeyker yaşamayınca bi de kötü oldum
Elifbyk ozgeerkan73 amin inşallah ben o kadar sorun çıkmıycağından emindim ki sonucu bile almaya gitmedim telefondan bilgi almak istedim ısrarla gelin diyince gittim şok oldum
Semoski Ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı nasıl çıktı doktorunuz söylemiştir. Kan testinde yaş, alkol, sigara kullanımı vs bunlar da yüzdeyi arttırıyor.
Hanifesenlq Elifbyk banada öyle demişlerdi 23 yaşındayım bana da başka test önerdi doktorum içimde kalmaması ve bu süreçte moral bozukluğu yaşamamak için yaptırdım hepsi temiz çıktı 2 Li test kesinlikle tam doğru sonuç vermiyor
e_blue_sky_a Elifbyk nipt verdi iseniz 2li testi unutun onun sonucunu bekleyin iyi çıkacaktır inşallah.