2_erkekannesi öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin 🤗 şimdi silkelenmeniz lazım okuduğumda kendini bırakmış çökmüş bir anne gördüm. Ama o anne bilmeli ki bebeğinin güçlü ayakta dimdik duran onun için süt getiren bir anneye ihtiyacı var. En zayıf noktamız evlatlarımız çok çok zor ama o zayıf noktada güçlü olmayı bilmeliyiz ki o zayıf noktayı ihtiyacı olduğunda toparlayalım. Evdeki çökmüş halinizi yanında olmasanızda hissediyor savaşması için uzaktanda olsa güce ihtiyacı var bir şekilde 5 günde de olsa 10 günde de olsa evine gelecek bebeğiniz ama siz bitik halde olacaksınız şimdi toparlanın ve iyileşmeye bakın bebeğiniz size vakit vermiş anne ben yokken toparlan iyileş gelince çok yorulacaksın demiş 🤗 iyi düşünün salmayın kimsenin yanında belli etmeyin çünkü onlar sizden çok ah vah deyip sizi dibe çeker güçlü olun 🥰 bende ameliyathaneden gönderdim oğlumu onun için 3.gün 2 saatlik yol gittim geldim ve sonraki 3 gün daha eğer evde olsaydı kalkmazdım belki ama onun için kalktım şimdi yine doğum olunca bebeğim yoğun bakıma girecek büyük ihtimalle ve ben yine o yolu gidip gelicem ayakta durmalıyız onlar için biz güçlü olalım toparlanalım eve gelince bütün hayallerimiz yine gerçek olacak 🙏🏻🥰