Kizlar selam size evden yalnız bebeğimi hastanede bırakmış gözü yaşlı bir anne olarak yazıyorum. Oysa ne çok hayalim vardı alıp evimize gelecektik. Çok şükür Allah’ım a yine isyan etmiyorum vardır rabbim in bir bildiği diyorum 🤲 Perşembe günü kontrole gittim ultrasonda her şey gayet normal dedi açılma vs yok dedi yine de bi sancilarina bakalım nst ye gir dedi girdim bebeğimin kalp atışlarında düzensizlik çıktı emin olmak için tekrar nst istedi yaklaşık bir saat nst de kaldım ve sonuç olarak acil sezeryana alındım çıktığım da çok ağrım vardı hala da var ama buna şükür evladım iyi olsun bana yeter. O şimdi yoğun bakımda solunum sıkıntısı yaşıyor başka sorun yok bugün daha iyi diyorlar başka bir bilgi vermiyorlar kizlar sizlerin de başına gelen var mi acaba benim etrafımda dahi yasanmadi böyle bir durum bu sebepten biraz korkuyor ve tedirginim iyi olacak biliyorum ama elimde değil onu oylece orda bırakıp eve gelmek çok zordu inşallah bir an önce alırız ordan iyi olur nolur dua edin bebeğim için çok ihtiyacı var :( ve lütfen böyle durumlar yasayanlad süreçler nasıldı neler oldu bana anlatır mi dusunmektek yoruldum:( bu arada sütüm de henüz gelmedi sağım pompası aldık bakalım inşallah gelecek :(