Seymaemre HaticeTaze bence az bile benim o haftada 1500 lere yaklasmıstı hemde daha cok minnak bebiş olup olmadığı bile belli olmaz sağlıklı bi bebiş olmasına dua edin bence :) tekil çoğul hiç onemlı degil🤷🏼♀️
Sdy EcemErgen sizinle son tarihimiz aynı ben de 15inde test yaptırdım 3480 küsür çıktı değer. Siz doktora gittiniz mi ?
Sdy EcemErgen ya hiç bilmiyorum şu değer işini bi yürlü öğrenemedm ben de neden büyük diye soruyorım hep
EcemErgen Sdy benim doktoruma sordugumda bu degerleri cok iyi artmış demisti. 10 gun sonra gelin bakalimndemisti. Ozamanda kese gorunuyomus keseyi gormeye gidicez insallah.
Sdy EcemErgen ben sadece 1 kere ölçtürdüm o da 15 aralıkta sabah bu değer cıktı intden arastırıyorum genele gore buyuk son adetim de 14 kasımdı. Belki de ben hamileyken adet olmusumdur bebek beklediğimden cok daha buyuktur belki diye düşünüyorum ama yarın öğrenebilcem sanırım
EcemErgen Sdy erken dollenme fln var diyolar belkide ustune gordun ne biliyim valla bende ilk hamileligim hic tecrubem yokki burdaki tecrubeli anneler gorur yazar sanirim Ama benim senin icin icime dogan ikiz gibi
mnt61 Merhaba arkadaşlar bende bugün 4+5im 2 gün önce kan testi yaptırdım değerim 243 çıktı son adet tarihim 16 kasım. Değerim düşükmü sizce burdaki rakamları görünce kafam karıştı 🤔
EcemErgen Sdy yok cnm kotu degil hemen kapmis sanki bebisin gelecegi varmis 🤰🏻🙏🏼 ya ama bilmiorm normal diyebiliolar bak arkadaslar.
Aysegulkinyas HaticeTaze cok normal canim bende 5 haftalikkrkn yaptirmistim 12000 deydi tek gebelik banada ayni sey soylendi su an 12.haftamdayim