HaticeTaze Kızlar merhaba dün beta hcg İçin kan aldırdım değerim 827 çıktı 4 hafta 3 gün için biraz fazla değil mi sizlerde durumlar nasıldı acaba çoğul gebelik olabilir mi benim gibi yeni öğrenenler sizinde fikrinizi almak istiyorum
ayaniz HaticeTaze cogul gebeligi o degerler belirlemiyor. O deger bazılarında yüksek cıkıyor bazılarında düşük..
Mervedrn HaticeTaze hayır değerinizde bir problem yok 4+ 'lardasınız yani 5. Hafta içerisinde değeriniz 2000 lerde bile olabilir bu bir sorun değil
Alyamm HaticeTaze canım şuan ben 20 haftalığım 5 haftalıktı ilk öğrendiğimde 3192.5 di ve tek gebelik beta değeri belirlemiyor çoğul gebeliği
EcemErgen Normal galiba ya. Benimde kafamda.bu soru var. Son adet tarihim 14 kasim. Ben ilk ogrendigimde yani 13 aralikta test yaptirdim 74 cikti. 15 aralikta bidaha yaptirdim 206 cikti. Bu nasil sizce?
Alyamm EcemErgen ben hiç böyle defalarca beta yaptırmadım cnm bi kere yaptı doktorum iki hafta sonra gel gebesin dedi iki hafta sonra gittim keseyide bebeğide gördü 7 haftalık olmuştu
HaticeTaze EcemErgen bence gayet iyi degerin zaten 2 günde bir 2 katına cıkıyor deger suan 800 felan olmustur bile
Sdy EcemErgen sizinle son tarihimiz aynı ben de 15inde test yaptırdım 3480 küsür çıktı değer. Siz doktora gittiniz mi ?
HaticeTaze Sldysf aa cok sevindim aynı gün hamile oldugum birine rastladım instagramdan takipleselimmi isim soyisimden aratabilirsin 🙏🏼😊
Nzlmrt Benimde kasımın 15inde oldu son adetim evde test yaptım dün pozitif cıktı bi kaç gün sonra da kan testi yaptircam
Sldysf HaticeTaze Bi tane Hatice taze ye istek attım ama inşallah sensindir ☺️ sende bana at istersen sldysfktr
HaticeTaze EcemErgen haftaya gitsen keseyi de görürsün aslında bizlerde merak ediyoruz isterse 10. Gebelik olsun insan ayrı heyecanlar yasıyor hepsinde
EcemErgen HaticeTaze haftaya gidicem canım doktoruma zaten cagirdi gel bakalim diye. 👼🏻 ya tabikide oyle benim ilk hamileligim bu. Eminim 5. De olsa ayni heyecani hissedicem 🤰🏻🙏🏼 ama degerim yukselmismidir diye coi merak ediyorum