Asyaeylul2816 241223 yumurtalama zamanınızı hatırlıyormusunuz adet tarihi yumurtlama zamanına göre geçilebilir veya erken gelebilir yumurtlama(ovulasyon ) gerçekleştikten tam 14gün sonra gebelik yoksa adet görürsünüz adet görmedi iseniz hamilesinizdir
Asyaeylul2816 241223 241223 ama bu uygulamalara göre hesaplamayın yumurtlamanızı çünkü bazen tutmuyor belirtileri olur bu dönemde akıntı yumurta akına benzer hafif kasık ağrınız göğüs hassasiyetiniz mide bulantınız olabilir yani o günlerinizi hatrlıyorsanız ondan snra 14.gün sayın üstüne
241223 Asyaeylul2816 aslında ben bu ay ara ara çok yoğun yumurta akı gibi akıntı yaşadım en son 6 Aralıkda yumurtlamadan şüphelendim normalde dün adet olmam gerekiyordu ama halen olmadım günüm hiç Şaşmaz gebelik testi negatif belirtiler de yok açıkçası
Asyaeylul2816 241223 6aralık mesela kaç gün sürdü benm çatlatma süresi 4-5gün sürüyor 4-5gün aynı belirtileri yaşıyorum dizinde böyle olduysa testte çıkmaması normal. Belki tutmuştur yada tutmadaysa 14. Gün adet olursunuz