241223 Kızlar bugün adet günüm adet olmadım test yaptım görünürde hiç bişey yok ama Flaşı arkadan tutunca bı çizgi görünüyor ıslandığından dolayı mı böyle negatif mi yani değil mi
Asyaeylul2816 241223 yumurtalama zamanınızı hatırlıyormusunuz adet tarihi yumurtlama zamanına göre geçilebilir veya erken gelebilir yumurtlama(ovulasyon ) gerçekleştikten tam 14gün sonra gebelik yoksa adet görürsünüz adet görmedi iseniz hamilesinizdir
Asyaeylul2816 241223 241223 ama bu uygulamalara göre hesaplamayın yumurtlamanızı çünkü bazen tutmuyor belirtileri olur bu dönemde akıntı yumurta akına benzer hafif kasık ağrınız göğüs hassasiyetiniz mide bulantınız olabilir yani o günlerinizi hatrlıyorsanız ondan snra 14.gün sayın üstüne
berolsahin Çok silik bile olsa bir belirtidir ama emin olmak için ya kan ver ya da biraz bekle tekrarla testi. Özellikle de sabah ilk idrarında yapabilirsen daha belirgin olur
241223 berolsahin hiç böyle bişey başıma gelmedi hep arkaya flaş tuttum ama hiç görünmüyordu şimdi böyle olunca anlamadim
Deletedmom_78 241223 bu çizgi değil ki testin gövdesinin çıkıntısı arkadan bakınca öyle gözüküyor. Bende bi kere bu yüzden çok üzülmüştüm
Deletedmom_78 241223 çok üzgünüm ama sabrın sonu selamet 🥲herşeyin vakti var sizin minik vaktini bekliyor
ey_ber 241223 canım umutlandirmak istemem ama ben kaç kere test yaptım arkadan tutunca hiç bu kadar net çizgi çıkmadı sen 2 gün sonra tekrarla testini belki geç döllenme falandır
Merihhhhh benimde öyle bende şimdi yaptım adette olmadım belim ağrıyor beyaz sarı akıntı var ama çıkmadı