sdkshn Birdemetyasemin Çizgi belirginleşti 10 dakika içinde hayalet çizgi gibi oldu sizce ilaç etkisi devam ediyor olabilir mi değilse çok heyecanlandım
sdkshn Birdemetyasemin Çizgi belirginleşti canım 10 dakika içinde biraz daha ilaç etkisi devam etmez diye düşünüyorum ama korkuyorum da
sdkshn Sevinc-Berna87 Ayyy inşaallah vardır bugüne kadar bir sürü test yaptım hiç birinde çizgi görmedim testi açıp bile bakıyordum ama şimdi hani görüyorum gerçekten var ama ilaç etkisi olabilir mi diye tedirgin oluyorum
sdkshn Ezgicelll34 Bu predoctor ultra erken testiydi turuncu bir kutu 1 dakikada hızlı sonuç yazıyordu ama kasette deneyeyim belki onda netleşir
Ezgicelll34 sdkshn ben erken testlere güvenmiyorum ya çünkü Şuan aşının etkisi biliyorum ama kasette çift çizgi erken gebelikte tek ondan dolayı
sdkshn Nur5516 ilk beş dk içinde ben görüyordum ama kamerada görünmüyordu sonrasında 10 dk içinde böyle oldu hala görünmüyor sadece böyle koyulaştırıyor görünüyor
sdkshn Nur2025 evet 10 dk içinde çıktı ama hani daha durup çıksa ona da inanırdım çünkü bir yıldır test yapıyorum ve hiç görmemiştim çizgi