Kan versem çıkar mı
Emine010922 femara kullandım canım tek yumurtam vardı 20 mm olmuştu çatlatma iğnesi oldu sonrasında ovitrelle
İnşallah güzel haberlerini verirsin
sdkshn bende dün iğne oldum femara kullandim
sdkshn Canım çatlatma iğnesinin 12. Günü demişsin hemen aynı günü çatladı mı emin misin Benim ilk kızımda 10 Aralık’ta çatlatma iğnesini oldum 12 Aralık’ta aşılamam oldu 13 Aralık’ta akşam yumurtam çatladı 26 Aralık’ta dr’um test yap dedi yaptım 12 küsür çıkmıştı betam iki gün sonra tekrarladım 214 çıkmıştı. Yani çatlatma iğnesinin 16. Günü yapmış oldum yani senin ki daha erken gibi geldi bana Hangi gün yumurtan çatladı ona bakabilirsin bir de kanda progesteron hormonuna baktır o da fikir veriyor yükselişe geçtiyse
Serraveannesi1 İnşaallah canım pazartesi bir daha kan vereceğim artık
Emine010922 Bekleme süreci biraz zor ama inşaallah güzel sonuçlar alırsın canım
sdkshn benim de böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım baya belirgin oldu 🥰 gün içinde ki idrar da değişiklik oluyor suyu çok içtiyseniz de yanlış çıkıyor. Bence bitane daha varsa test sabah ilk idrarla yapın sonra kan verin.
Kubra_haciomer Birkaç gün testle takip edeceğim canım yarın alacağım ona göre kan veririm belki şuan 1.6 çıktı ama kasık ağrılarım oluyor inşaallah adet olmam
sdkshn ben erken testlere güvenmiyorum ya çünkü Şuan aşının etkisi biliyorum ama kasette çift çizgi erken gebelikte tek ondan dolayı
Ezgicelll34 İlk hamileliğimde de bununla öğrenmiştim canım ondan aldım ama işte kanda çıkmadı ya da aşırı hassastı
sdkshn anladım hayırlısı olsun inşallah
sdkshn bu akşam falan tekrar yap istersen çok merak ediyorum 😍
sdkshn 12. Gün kaset test yaptım silik çizgi gördüm. Hastane de kan verdim beta 24 çıkmıştı o şekilde öğrendim