Atlarlayasayan Ozgenur445 takarken bir zıplatıyor :)çok abartılacak bir şey değil ama yapılabiliyorsa uyuşukken yapılması daha mantıklı
Caglacmmm Burcin-13 aynen bende oyleYm rüya bile görüyorum bu aralar 😂😂 hakkımızda hayırlısı inşallah kurtuluruz hayırlı bir sekilde canm 🙏😢
Burcin-13 Annesininkuzusu0911 yaaa inşaallah sağlıkla stressiz kavuşun yavrunuza benden öncesiniz inşaallah ben olana kadar Tecrübenizi paylaşırsınız🤭
Mervealkan Annesininkuzusu0911 benimse bu perşembe doğumum😊 hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🤗
Mum56 Annesininkuzusu0911 benımde bu Perşembe sabahı saat 8:30 da InsAllah kolay geçer hepımızın doğumu belden uyuşturulmalı olacak Rabbım kolaylaştırsın İnşAllah
Hulyarsln Ben bir gece öncesinden yatmıştım on ikiden sonra gece birşey yemedim epidural oldu ve çok rahattı doğumum şükür 🤲 sabah damar yolu açılıyor sonra ameliyat elbisesi giyinip Doğuma götürüyorlar mutlaka sontayı belden uyuşmalı Doğumsa uyuştuktan sonra yapsınlar söyleyin ben hiç hatırlamıyorum çünkü uyuşturup taktılar diye düşünüyorum şimdi tekrar Doğum için gittiğimde uyuştuktan sonra diye belirteceğim sadece benim en sevmediğim şey lama yapmışlardı çok iğrençti o ama şimdi öyle birşey yok sanırım ilk doğumum on iki sene önceydi şimdi daha rahat hiç korkmayın göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor birde doğumdan sonra karnınızda bir kum torbası ile uyanıyorsunuz kanamanız olmasın diye .
Ebalp Hulyarsln epidural ve spinal sezaryen oluyor da onlarda uyutma oluyor mu ki belden yapiyolarda siz uyandiktsn sonra kum torbasi yazmissiniz merak ettim 😊
Annesininkuzusu0911 Mum56 bende 7.30da giriş yaptırcam hazırlıklar falan derken 9.30-10.00 bulur heralde
Mustafaninannesi Annesininkuzusu0911 banada 7 - 7.30 gibi gelin dediler cuma gunu bende sezeryan olucam merak icindeyim
Azranaz Benimde 2 Ocak spiral olucam korkarak okuyorum yorumları ilk Doğum geneldi artık pek yapılmıyormuş 😔ya acı duyarsam diye korkup duruyorum
Hulyarsln Ebalp genel anestezide uyanıyor epidural de uyuşma geçiyor ama ben ikisi içinde aynı kelimeyi tercih etmişim dikkat ederseniz epidural dedim zaten Sonuç olarak bir bilgi verdim oda kum torbası takıldığınız yer uyanma !!
Mintos Kızlar ya ben şey duydum spinal olunca bebek çıktıktan sonra dikim işlemlerine geçmeden anneyi bi 10-15 dk uyutuyolarmış bunun sebebi ne neden??