Canann1601 Arzutasci neden içilmesin ki yoğurt ve suyun ne zararı olabilir bebeğe 😂 tam tersi yoğurt zaten normalde de kalsiyum kaynağı gebelkte tüketmenizin hiçbir zararı olmaz yoğurdun da ayranın da
AzcikMantikliOlun Arzutasci kusura bakar mıyız bilmem ama sorun garip be arkadaşım 🤣 niye içilmesin? Çok içesim varsa tansiyonun düşmüş olabilir bak onu da değerlendirmek lazım 😅
Glcn2024 Zaten başka ne içicez ki ayran, soda, sıkma portakal ve su dışında ben bitek ayran içiyorum 7 aydır yemeklerle
Aybarssmom_ Yanlış anlama sormadan duramayacağım özür dilerim ama seni içilir mi diye şüpheye düşürecek şey ne oldu 🫠
elmaelmaelma Aybarssmom_ 😂😂😂😂 vallahi ben de çok merak ettim. Bu kadar sağlıklı bi içecekten şüpheye düşme sebebi ne olabilir diye 😊
Arzutasci AzcikMantikliOlun gercekten bu kadar gülecek ne var size eger sorum garip geldiyse görmezden gelin
Tubatgn Arzutasci Maydonuz anlarım, midyeyi anlarım, hadi bir çok şeyi anlarım. Ayranı ilk defa duyuyorum 😀😀😀 yani faydalı neden zararlı olsun kii