birhamilelikgunlugu Annecik3535 canim bir nebze de olsa rahatladin mi bana iyi geldigi icin paylastim seninle nasilsin
Beyzab95 Premsesko valla çok enteresan ama bir kaç hafta önce daha çok şikayetim vardı şimdi hiç yok nerdeyse 🥲 sadece bazen kasılmalar oluyor onlar yoktu alışmaya çalışıyorum onlara da
Cucu_01 Premsesko benim çok şükür iyi ama kolstrol bi tık fazla çıkmış pazartesi kan ve idrar sonuçlarımı göstermeye gitcem bakalkm ne diyecek doktorum
Beyzab95 Premsesko doktorundan talep et iste zaten onun çıkmasını beklicen sonra eğer Allah korusun yüksek çıkarsa 24 saat idrar toplayacaksın birde bir kaç gün onun çıkmasını bekleyeceksin erkenden talep et için rahat etsin
Asel_27 Premsesko aynen bende öyle kendime hedef koyuyorum 27+4 haftalığım inşAllah hepimiz sağ salim kucagımıza alalım🙏🏻❤️
Beyzab95 Premsesko benim tansiyonum doktordayken 13 geldi diye istedi benden o testi 😢 tansiyonun yüksekken idrar ver dedi
Premsesko Beyzab95 Her doktır farklı konuşuyor bende anlamadım ki. Bakalım ne olacak Salı günü gideceğim. İnşallah idrarım temiz çıkar.
Beyzab95 Premsesko inşallah 🤲🏻 ama genel olarak bak stres yapma o da tansiyonunu çok çıkarıyor benim kuzenimde vardı protein kaçağı hemde 2 gebeliğinde de ona da bende pozitif olunca direk sordum hiç bir şey değil tansiyonunu takip et dedi