Premsesko Kızlar şükür 28 olduk 🙏 sıradaki hedef 30 inşallah kendime hedef koyarak ilerliyorum 🙏 nasıl gidiyor ne gibi şikayetler yaşıyorsunuz. Benim gibi çarpıntı nabız hızlanması yaşayan var mı
Annecik3535 Premsesko 33+6 olduk şükür bacım mide yanmasından boğazıma acı su gelmesinden uyuyamayanlardanım ne yapmalıyım yaa fikir verin 😩
Cucu_01 Premsesko benim mide yanması mahvetti beni 🥺 geçmiyor ne yapsam yarın ilaç alcsm artık mecbur
Premsesko Ghuuzunolu Kaç oluyor nabzın ben 140 ları görüyorum ve çok rahatsız ediyor. Tansiyonum da 13 9 civarı bu aralar doktor takip et dedi
birhamilelikgunlugu Annecik3535 canim bir nebze de olsa rahatladin mi bana iyi geldigi icin paylastim seninle nasilsin
Premsesko Cucu_01 gaviscon çok iyi geliyor ❤️ canım bebek kilosu kaç olmuştur bizim ya bayadır gitmedim
Cucu_01 Premsesko valla bende gitmedim bu aralar biraz maddi açıdan zorlandığını dönemdeyiz birde ailevi sorunlar çıktı falan derken Bayadır gidemedim 😔😔
Blueberry0 Premsesko 37+0 miden boğazıma kadar yanıyor kötü tarafı hiçbişey geçirmiyor da….. uyku 0 enerji 0 😑😑😑