minibebisim Smyye0303 evet ya benim de 27lerden beri geçmeyen sırt ağrım vardı, şimdi 2-3 haftadır kasıklarıma ağrı saplanıyo 🥲 geceleri yatakta dönebiliyo musunuz ağrıdan 🤭
Smyye0303 minibebisim uyuyana kadar ya dönuyorumda geçsin diye bı sağa bı sola ama yok gecmiyo zorla uyuyorum başımda iki yastıkla 🤣benim kasıktan ziyade vajinada oluyo aşağıda iki gündür saplanır gibi sancı hala oluyor
minibebisim Smyye0303 orda da oluyo her yerde ağrı oluyo ahahahaha hatta uyutmuyo çoğu zaman 🥲 normal mi diye dr sorucam yarın kontrol var
Dolphin16 minibebisim 33 haftadsyım kıyafetler aldım ama henüz yıkayıp yerleştirmedim , odayı düzenlemedim , ev tamamen düzenlenmesi lazım temizlik yapılması lazım , hazır değilim 😫😫
Smyye0303 minibebisim kollarım bile agriyo halsiz gibi dün bacaklarım bile ağrıyordu şuan bunu yazarken sırt agrimla cebellesiyorum sağda sola yatsam nafile yatınca daha çok agridigini farkettim Dayan Ali cabbar diyorum dayaaaqnnn 34+1 bizimde of ne zaman doğum ozaman rahatlık dicemde yalan bebek ananı aglatiyo 😅
Zdncl 34 haftaligim bende kizlar vucut temizliginiz icin ne yapiyosunuz yada beklemede.misiniz nasil dusunuyosunuz agda vs
Smyye0303 Zdncl hayatım jiletle alamiyorsun zaten imkansız bekliyorum bende ya 1 hafta-10 gün kala falan agdaya gidicem mecbur 😐ilk doğumda öyle yapmıştım sezeryandi oda buda sezeryan olucak
2prenses_masal-oyku minibebisim 37. Haftam bitiyor benimde ilk gördüğümde heycanlandım sizin gibi 😁 şimdi hemen doğsa diyorum ocak 13 . 40 hafta gösteriyor umarım o kadar beklemezde haftaya doğar ya 🙈 penguenlere döndüm resmen 😂😂
minibebisim 2prenses_masal-oyku hhahahaa kolaylıkla sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirse beklerim ya 🤣🤣 yoksa uykular haram oldu gençliğim talan da oldu ama olsun 🥲
Smyye0303 Zdncl erken doğuma çare yok inan bende düşündüm hatta jilet koy cantana nolur nolmaz 😀kız takma onlar neler neler görüyorlar ne pis kadınlar var biz jiletleyip gidiyoz yine 😅 şuan kaç haftalık oldun canim