Bartumommyyy bcakmakoksuz geçmiyor zaman tuvaletten çıkamıyorum yanı sıra pelvik kemiklerim sızlıyor resmen
Themoretheless bcakmakoksuz 34+0 iz ama bekleyemicek ocagi diye korkuyoruz bir haftadir nstlerimde sancilar cikiyor. Duzensiz tabi ki ama siddeti 75 e vuran sancilar. İkinci gebeligim ama bakalim tek duam ocagi gorsun az daha buyusun
feridedmt bcakmakoksuz sırt ağrım vardı da geçti o da arada yokluyor sadece onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür beklemedeyim😊 sadece kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum hep yatmak istiyorum
bcakmakoksuz feridedmt benim üstümde de heo bi gerginlik stres kasılmalar ve gece uykum asla gelmiyor
Zelihaklc bcakmakoksuz yolunda çok şükür her gebelikte olduğu gibi tuvalet oturup kalkma yatma uyuma dışında bir sorun yok 🫶🙃🤲 İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz 🩷🌸
Eyvz bcakmakoksuz sürekli uyku uyuma modu . Canım hiç bir iş istemiyor. Ara ara ağrım var ama onemsemiyorum . Nst de sandım 6 13 arasiydi geçen hafta . Salı günü yine gideceğim. Sanırım benim kızın gelmeye niyeti yok
Mervetns Kasık ve bel ağrıları devam. Bugün çok endişe ettim. Ama korkulacak bir şey yok dedi doktorum. İnşallah gününü bekler sağlıkla alırız kucağımıza
Minikkalbiiim1 Sürekli uzanma isteği.. uzun süre oturunca bile çok yoruluyorum. Birde kasık ve bacak ağrısı yürümekte çok zorlandım bugün 🥹
Balarisiii bcakmakoksuz kaburgalarımın ağrısına dayanamaz hale geldim artık günler çabucak geçse keşke markete bile çıkamıyorum neredeyse
Lvn0121 Benimde sancılarım var kasıklarıma vuruyor arada bebek kendini taş gibi yapıyor erken gelecek gibi ama inş zamanında olur
hasretsisman Aşırı yorgun oluyorum uyku isteğim fazlalaştı gibi çabuk yoruluyorum belim ağrıyor sancım yok ama çok şükür 🙂🌸💖