Yenianneperci35 Tugcebngl Amin canım benim çok teşekkür ederim 😍🌸🙏 var mı yapabileceğimiz bir şey? Yatınca bir şey lazımsa söyle lütfen 🙏 ben çok heyecanlıyım bakalım:) burada doktora gidiyor musun?
Tugcebngl Yenianneperci35 ayy canım benim çok çok sağol Allah razı olsun sende bana söyle neyin ihtiyacın olursa çok yakınız elimden geleni yaparım 🤲🏻 benim doktorum alsancakta bir süre ona gidicem 4-5 aya kadar daha sonra ilk kuzumu ata sağlıkta doğum yapmıştım Allah nasip ederse yine orda doğum yapıcam senin bebeğin kız mı erkek mi sordum mu gerçi bilmiyorum ☺️
Yenianneperci35 Tugcebngl Amınn😍🙏 benim erkek :) burada doktor sıkıntılı galiba hastanesi de öyle bi kere acile gittik kaç saat beklemiştik.. Senin daha belli değil demi cinsiyeti
crnkrts yagmurklyc can hastanesi şebnem hanıma gidiyorum. Çok memnunum kesinlikle özel düşünüyorsanız tavsiye ederim
Tugcebngl Yenianneperci35 yok ben Kemalpaşa devlete hiç gitmedim hamilelik için yani evet bizim daha belli değil 6 ocakta 2 li tarama var 12 haftalık olcaz tam o gün bilmiyorum belli olur mu
Cankuss35 Merryy22 yok canım %70 kız tahmin etti onu bile yarım ağızla söyledi 11 ocakta tekrar randevumuz o zaman kesinleşir ☺️ siz nasılsınız nasıl gidiyor
Hatice--- Selencbl merhabalar Balçova tarafından ev tuttuk Kipa avm yakını bayraklı şehir hastanesine çok mu uzak
tardem Selencbl Kızımla 34. haftamızdayız , Engin Sarıca takipliyim, Karşıyaka’da oturuyorum 🤍 Dilerim hepimiz sağlıkla, kolaylıkla, vaktinde kucağımıza alırız miniklerimizi🥰
1kiz1anne Merhaba bende izmirdeyim ikinci hamileliğim nasipse bir prensesim daha olacak 34+4 haftalık olduk 9 Eylül Üniversitesi hast gidiyorum birde nevvar Salih hast Emrah beye gidiyorum neresi nasip olursa orada doğum yapacağım şuan salgın hastalıkla mücadele ediyorum bir yandan da alev 🔥 alev yanan miydemi söndürmeye çalışıyorum hepimiz saglıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️🙏