dorukcumunannisi Bende izmirliyim çiğlide oturuyorum çiğli eğitim araştırmaya gidiyorum fakat doğum için korkuyorum özel düşünüyorum var mı önerileriniz 😮💨
Cgdmerl dorukcumunannisi Can hastanesine gidebilirsiniz m, ben hastaneden de doktorumdan da çok memnunum
Tugcebngl Yenianneperci35 bende orda oturuyorum konfor mobilya açıldı ya orda ayy çok yakınmışız valla
Yenianneperci35 Tugcebngl a 101 bim var evett:) ben yürürüm hep oralarda🌸 siz yerli misiniz kemalpaşanın?
Tugcebngl Yenianneperci35 evet o tarafta yok evlenince buraya taşındık izmir merkezde oturuyordum ben 6 buçuk senedir burdayım
Aydogdu_buse sevcan_35 evet bende Çiğli de doğum yapmıştım 30 ocakta şuan tekrar hamileyim oraya yakın olsam yine oraya giderdim şuan ege üniversitesine takipliyim
2prns_1prnssannesi Zynp12 bende aynı hastanede aynı dra gidiyorum ❤️nerde oturuyorsunuz acaba ben Menderes’te oturuyorum
Yenianneperci35 Tugcebngl ayyy ne güzel buralı olmuşsunuz:) ortamınız da olmuştur🙈 ben çok yabancısıyım buraların😅 bi alt komşum bir de yan komşu tanıyorum o kadar:)
Tugcebngl Yenianneperci35 yok ya çokta buralı olmadım benimde bir komşularım var birde arkadaşım var o kadar bebe yalnızım yani 🥹
Bunehal Merhaba 🙋🏻♀️ Karşıyaka’da oturuyorum bende. İrfan hocada takipliyim. Ne kadar çok irfan hocanın hastası varmış burada 🙃
Tugcebngl Yenianneperci35 tabi olur çok memnun olurum biz 10 haftalık olduk ama 3 buçuk yaşında kuzum var birde siz kaç haftalıksınız başka varmı
Yenianneperci35 Tugcebngl ayy maşallah🌸🙏 siz tecrübelisiniz:) benim ilk hamileliğin🙈 36.haftadayız doğuma az kaldı. Bu hafta salihli’de gidicem ailemin yanına doğumu bekleyeceğim:) doğumum orada olacak
77Bebek35 Denizm eşim urlalı benımde ıstanbulda tayinciyiz sanslısın valla urlayı cok ozluyoruz yazdan yaza gelıyoruz :)
Tugcebngl Yenianneperci35 ayy çok az kalmış evet rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim daha küçük birde çok kanama problemim var yatmakla geçiyor hep korkuyla
Yenianneperci35 Tugcebngl Amin canım benim çok teşekkür ederim 😍🌸🙏 var mı yapabileceğimiz bir şey? Yatınca bir şey lazımsa söyle lütfen 🙏 ben çok heyecanlıyım bakalım:) burada doktora gidiyor musun?