Aselikoo merylii_ bende ayni haftada ogrenmistim 22 haftadada erkek denmisti ama son iki aydirda gititgmde hep bagdas kuruyor sizinki gibi gostermiyor hala acaba mi diyorum hayirlisi olsun artik😄
Edaa01 ecembugra53 bence cinsiyetle alakası yok çünkü benim oğlumda kendini göstermemişti uzun bir süre
Minimans ecembugra53 eşimin akrabası var 3 çocugu var 3ünü de doğumda ögrendi onu mu kınadım naptım bilmem 😂😂😂
ecembugra53 Minimans Allah iyiliğini versin 😂😂 gece gece güldürdün beni ya tövbe kız de niye kınıyacaksın 😅😳
Tgbclk ecembugra53 ben dün gittim 15+3 üm doktor baktı yan dönük göremiyorum dedi çıkolata ye gez dolaş gel tekrar bakıcam dedi gittim çıkılata yedim gezdim geldim baktı ki dönmüş önünü hemen gördü kız bebeğimiz dedi 😊 kızlar zor gösteriyor 😄
Sensizolmaz ecembugra53 benim bebek göstermiyor arkası dönük bacak arası kapalı en son secde şeklindeydi doktor kemik yapısı kız dendi bacak arası hala kapalı
ecembugra53 Sensizolmaz genelde zaten kızlar yapıyor bunu göstermiyor bunların geneli boyle cok utangac oluyorlar heralde 😂😄
_btl5860 Sensizolmaz benimkide bugun secde seklindeydi bir kizim var bakalim heralde 1 tane daha geliyo cuma bidaha gidicem 😂😂
ecembugra53 Sensizolmaz 😂 geneli oyle arada kaideler de var tabi ama kime sorsam hwp oyle cıktı etrafımda
merylii_ Sensizolmaz 17+6 benimki her gidişimde farklı bi şekilde sakladı kendini bi arkasını döndü bi bağdaş kurdu bi ayaklarını karnına çekti herkes bu kadar saklamaya kız dedi erkek çıktı
Adenala Elff0 Ya iyi ki bir yorum yaptım yani sizde benimki göstermedi ondan bahsediyorum sizinki utangaç değilmiş demekki 😁🤣
Minimans ecembugra53 aklıma tek sebep o geliyo valla 😂😂şakka Bi yana cidden sağlıklı olması en önemlisi ama insan bilmek istiyor