ecembugra53 kızlar bebeğim hiç kendini göstermiyor yaaa😂 kızlar merak içindeyiz 2 aydır yok göremiyoruz kendini saklıyır var mı benim gibi olan cinsiyetlerinizi öğrenebilirmiyim hanımlar😂
Edaa01 ecembugra53 bence cinsiyetle alakası yok çünkü benim oğlumda kendini göstermemişti uzun bir süre
ecembugra53 Adenala ayyy inşallah hafi bakalım saglıkla gelsin yavrum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 😂🙂🧿🤲🏻
ecembugra53 ipekkus ne guzel canımm🙂 maşallah inşallah bizimde oyle dir 🙂🤲🏻 önce tabi saglıklı sıhhatli olsun
Adenala ecembugra53 Haftaya girdim dünkü gittiğim doktora da sordum hocam eminmisiniz hazırlık yapacam artık dedim 16. Haftada doktorum kıza benziyor dedi ben hemen elbise toka falan aldım burdaki arkadaşlar değişiyor deyince tereddüt ettim Yok kız kız annesi dedi 😅
Adenala Meliha06 Olabilir 🤷♀️ istisnalar kaideyi bozmaz Kendi doktorum dedi bana erkekler hemen gösteriyor ama kızlar utangaç oluyor diye 👍
ecembugra53 Adenala 🙂 olabilir herkeste oyle diyor bana kızlar utangac oluyır dedi hep bakalım saglıkla gelsinler🙂🤲🏻🧿
ecembugra53 Adenala haha😂🙂🤲🏻 saglıkla gelsinler canım ya inşallah bakalım 1 ay sonra kaldı bskalım ne olucak 🙂
merylii_ Aselikoo 17+6 da valla çevremde hamile olanların hepsi 12-14 arası öğrendi doktor her gittiğimde zorladı dün öğrendik şükür
Aselikoo merylii_ bende ayni haftada ogrenmistim 22 haftadada erkek denmisti ama son iki aydirda gititgmde hep bagdas kuruyor sizinki gibi gostermiyor hala acaba mi diyorum hayirlisi olsun artik😄
Minimans ecembugra53 eşimin akrabası var 3 çocugu var 3ünü de doğumda ögrendi onu mu kınadım naptım bilmem 😂😂😂