KrMuratule Kızlar bugün doğum yaptım mucizem yanımda çok şükür darısı sizin başınıza hayırlısıyla inşallah 😍😍
NeslihanCaykara KrMuratule Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺ Ayy zaman geçmiyor 39+1 olduk tık yok
KrMuratule Vldn yok canım ya normal doğuramadım malesef dayanamadım sancılara açılmamda hızlı ilerlemiyordu sezeryana alın diye yalvardım artık. Bebeğimde bende iyiyim şimdi çok şükür 😊
KrMuratule NeslihanCaykara amin canım sağolasın inşallah bende 39+3 ken doğurdum. Sizinde yakındır 😊 Rabbim sizide hayırlısıyla kurtarsın inşalalh
KrMuratule Aysetugbak 39+3 te doğurdum canım. Doğum sancısı çok zordu sadece 3 saat dayanabildim çok sık ve şiddetli geliyordu hastaneyi birbirine kattım diyebilirim dayanamadım sezeryan olmayı tercih ettim. Pişman değilim iyyiim çok şükür 🙏🏻😊
deletedmom11 Bak açıLman biLe yoktu ama ertesi gün aLdın kucağına hadi hayırLısı bakaLm iyi bakın birbirinize 😍
KrMuratule deletedmom11 aynen ya ama o kadar gaz verdin yarı yolda kaldım tam alamamışım gazı demek ki sezeryan oldum normal yapamadım 😂😂
Sevgim KrMuratule Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah Güle güle büyüt canım darısı bütün hamişlere
Lora KrMuratuleunutmadan ebe ye yönlendiriyorlar ebe isterseniz evinize gelip size ve bebeginize bakiyo yikama giydirme gaz cikarma ve Size hem bilgi veriyo hem muane ediyor
NeslihanCaykara KrMuratule amin Allah razı olsun kasılmalar ağrılar var ama şiddetli ve düzenli değil Perşembe kontrol bakalım durum olcak
Aysetugbak KrMuratule 2 nizinde sağlıklı olması önemli canım musmutlu günler dilerim bebişinle ailenle ☺ Darısı başıma inşallah 🌸♥
Aysemiray KrMuratule ayyy ayni bennn 4 saat sanci cektimmm dogumhaneyi altina ustune getirdim doktorlar bile yaka silkti artikk ama sonunda kendi sancimla dogurdum herkes bnden önce sevindi bitti sükür diyee 😀 tek sorunum bebegimin küvozde olması 😢😢😢
KrMuratule NeslihanCaykara olur canım merak etme az bi zamanın kalmış seninde stres yapmamaya çalış kendine sancın kaçar benim gibi sonra