busradmrtas emirasafMom 17 de hissetmeye başladım bugün baya yumruk atmış gibi arka arkaya oldu düz yatınca dalgalanma gibi oluyor 🥲 tez vakitte hisset ınsallah 🤲
Zehratgl Aytlkya ay gerçekten mi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin peki sizde kusma bulantı fln oldumu hiç bnde hiç yok hiç hissetmiyorum hamile olduğumu 🤗
Zehratgl Aytlkya peki birde ilk harektini hangi tarafınizdan hissetinnz sağ damı soldami ben hep solumda hissediyorum herketlrini 🥰🌹
Kelebekmisaliihayat emirasafMom ben bazi günler 2 3 defa hissediyorum, bazı günler hiç hissetmiyorum. Değişiyor
esmerrmm Hilaldabaan cikolata yiyip bol su ic ondan sonra sessiz biyerde soluna uzan tekme atarsa hemen ayırt edersin kasıgının bi tık üstüne böyle pıt pıt
Pinkpinkpink emirasafMom benimde ilk gebeliğim 20. Haftada hissettim üzülmeyin bende çok kafama takmıştım gebelik ilerledikçe hareketleri daha belirgin oluyor🩷
esmerrmm Hilaldabaan böyle iki parmagimizi birlestirip birine pıt diye vururuz ya onun gibi bisey ama , hissediyorsan yanilmiyorsundur muhtemelen bebektir
Denizm emirasafMom benim 14 haftalık bende bazen his ediyorum his edilmez deniyor bağırsak deniliyor ama bana göre bebek hareketi
esmerrmm Denizm bende 13 haftalikken bi seyirme hissettim bi kackere dahada hissetmedim , evet hissedilmez diyorlar ama yaniliyorda olamam 2. Gebeligim