Cceylann01 Annelerim bugun ki muanede bebegin suyu fazla dedi seker testi oneririm dedi suyu fazla olan var mi surec nasil
Sankus Cceylann01 kaç haftaliksin bendeden aynı durum ben açlık tokluk sekeriminbaktiriyorum saadece bide diyet yapiyorum
Nuraslanklc Cceylann01 şeker yukleme değilde açlık tokluk bakmıştı benim doktorum ilk haftası gelince de yükleme yaptirmistim sorun çıkmadı tatlı şeyleri çok yiyorsan ondan olmustur şeker çıkmazsa da dikkat edersin biraz yediklerine
Hilalaktscbk Cceylann01 Benim şekerim çıktı ama su fazlalığı hiç demedi doktorum. Testi yaptırıp varsa önlem almanızı öneririm burda okumuştum şeker yükleme testi yaptırmayan bir annenin bebeği doğduktan sonra küveze alınmış cok pişman olmuş diye okumuştum. Annenin şekeri varmış ve bebeği de etkilemişti.
E_hicret Cceylann01 banada suyun fazla dedı doktorlar sebebı de ya şekerın var yada bebekte engel ozurluluk durumu var dedı bn ıkılı tarama ve detaylı ultrasonu yaptırdım cok sukur hepsı normal cıkmıstı seker testıde yaptırdım oda normal dedı bır daha baska doktora gıdıcem bakalım o ne dıcek
ozgeyenigul Şeker yükleme testini yaptırın, sandığınız gibi bir zararı asla yok. Ama yaptırmazsanız ve gebelik şekeriniz varsa ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
E_hicret Cceylann01 ıkı secenek sundu ya down sendromlu bebek yada sekerın var açlık tokluk yaptırdım şeker cıkmadı ıkılı uclu tarama testı yaptırdım bebekte sorunda cıkmadı bır daha baska doktora gosterıcem raporları
E_hicret Cceylann01 şeker yuklemeyı zeynep kamıl hastanesınde perınatolojıden randevu aldım gıttım onlar dıyet lıstesı ve tarıh verdı gıdıp açlık tokluk yaptırdım glukoz ıctım sonucu nu almaya gıttıgımde seker yukleme testıne gerek yok sekerın yok dedıler
Sankus Cceylann01 şeker yükleme bildiğim kadarıyla kadın doğum yonlendiriyo diet için dahiliye yonlendiriyo ben diyet yapıyorum sadece açlık tokluk sekerimi kontrol ediyorum bende 26+5 haftadayim
Sankus E_hicret bende ikili,dortlu,detaylı yaptırdım hepsintemiz çıktı Dr dedi şeker yoksa plasenta sıvıyı geç emiyormus ondan ola bilir
Pamuk E_hicret Saka gibi diyet yapınca zaten açlık tokluk düşük çıkıyor.Ben de gebelik şekeri var ayn ne büyük saçmalık..
E_hicret Sankus Sankus pekı plesanta sıvıyı gec emerse sorun oluyormu ne oluyor yani zararli mi bilginiz var mı