Evrim yavuz parlar isimli doktor bebeğimin kalp atışları yavaş olmasına rağmen beni eve gönderdi ertesi gün tekrar acile gidince zaten yatış verildi ve sonraki gün acil sezeryana alındım. Öncelikle ameliyat esnasında sürekli benimle konuştular ilgilendiler. Odam tek kişilikti ve temizdi. Hemşireler ilgiliydi. Fakaaaat göbek bağını basıl bağladılarsa ilk andan itibaren aşırı şişikti ve benim ilk doğumum olduğu için anlayamadım. Çocuk doktoru kontrolü sırasında göbeğin kanadığını görüp sadece kan testleri yaptı göbeğin o şişkinliğinin normal olduğunu söyledi. 21 gün oldu düzelmeyince ve akıntıları devam edince ben üniversiteye gittim ve orada uzun yolculuğumuz başladı. 1 hafta hastanede yattık. Sürekli hastaneye gittik. Ultrason mr sikopi çekildi. Bu süre içerisinde göbek tekrar kanayınca ipek iple bağlandı ve kalan kısım öyle düştü. Ama mr sonucunda göbeğin içinde de 2.5 cmlik bir kalıntı olduğu söylendi akıntı olduğu an ameliyat olacak. Öncelikle şunu söyleyeyim üniversitedeki doktorlar çok şaşırdı. Çok nadir olan bir şeymiş bu. Doğum esnasında göbek bağı temizlenip havası alınıp takılması gerekirken bana yapılmamış. Sonrasında çocuk doktoru kontrolü sırasında doktor fark edip tekrar mandalı alttan bağlasaymış yine düzelirmiş. Evrim yavuz parlardan hastaneye şikayette bulundum. Olay uzun olduğu için cimere sığmıyordu. Hastanenin bana verdiği cevap herşey usulüne uygun yapılmış. Acildeki nst sonuçlarıma rağmen beni eve gönderen doktoru korudular. Hakkım varsa haram zıkkım olsun. Bir gün sonraki acikdeki doktor bebeğin karnımda ölüp beni de zehirleyeceğini söylemişken aklım almıyor nasıl bir gün önceki doktorun yaptığında nasıl sorun olmuyor? Göbek bağı için tekrar şikayete gittiğimde ilk şikayetimden böyle bir sonuç alınca herkesi Allah’a havale ederek hastaneden çıktım. Bir daha ölsem gitmem o hastaneye.