Kirsehirli40 qmerve- sizin tanıdığınız varmi etrafta zeyd isimli ve karakter ve huy olarak nasillar bir bilginiz varmi?
Yenianne02 Boncukk123 evet o durum çok kötü beğendiğim isimler hep kapılmış 😂 erkek ismi zaten zor bir de yakın çevredekileri eleyince bulması iyice zorlaşıyor neyse ki yavaştan şekillendi kafamızda
Angelotte Zeytop Kıvanç Noyan koyduk ❤️ Ama Selim, Kemal, Deniz, Hatta ben Selim Deniz de çok istemiştim 🫠 Şu Asaflar Egeler artık fona geldi 😅
bkre_crk_ qmerve- miran alp yadan miran efe istiyorum ben mirani esin istiyo obur isimleride bn istiyorum bakiyim hangisi olucak 😊
Yenianne02 Boncukk123 bulursun inşallah ya zaman geçtikçe şekillenir ben de ilk başta of olmayacak doğana kadar bulamayız diyordum şimdi şekilleniyor işte 😊🥰
Yagmurakyurek qmerve- Ömer Asaf Emir Asaf Ali Asaf Yusuf Eymen Yunus emre Yiğit Ali Yiğit Alp Poyraz ege Poyraz Ali Ömer Ertan Alparslan Alperen Atlas Altay Muhammed Muhammed Emin Yavuz selim Yunus selim Çınar Yağız Alp Yağız ege Yağız efe Buğra can Miraç Emircan Emirhan Yiğithan Ali Enes Toprak Göktuğ Berat Batuhan Mertcan Doruk Halitcan Yusuf Çınar Yiğit arslan Ömer Arslan Şeref aslan