Mesa3333 qmerve- Göktuğ Barlas istiyor eşim ama uzun olması biraz tedirgin ediyor.Erkege isimde çok zorlandık Belki fikir olur Asil Doruk Asıl Mert Yiğit Alp Kerem Alp Selim Alp Alperen Göktuğ Derken konu Göktuğ Barlas a geldi 🤷🏻♀️🌸
qmerve- Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah o kadar güzel isimler varki Kararsız kalıyoruz ☺️🥰
Sdtnrsvn Bera Tuğra Baybars Aybars Ahlas Mücahit Cahit Cihat Oğuz Oğuz Kaan Alp Alperen Cihangir Gökalp Bilgehan Göktuğ Melih Mete Batın Muhsin
Yenianne02 qmerve- başından beri Ege diyorum eşim de isim konusunda çok seçici bir tek Ege’yi beğeniyor yanına bir isim daha bulacağız bakalım uyumlu olacak şekilde😊🥰 gerçekten o ismi bulunca sanırım vazgeçemiyorsun inşallah hepsi sağlıklı gelsinler de isim bulunur 🙏🏻☺️
qmerve- Yenianne02 bence Ege ismi çok hoş yanına hangi İsimler gelir kii çocuklarda iki isim olma avantajı var bence koymalısın
Yenianne02 qmerve- yaa evet Ege’den vazgeçemiyorum o yüzden. Ege Kerem hoşumuza gitti şimdilik anlamları da güzel . Hayırlısı olsun inşallah bakalım🥰
Kirsehirli40 Bende Muhammed selim ile Muhammed zeyd ile kararsiz kaldim ama dikkat ettim zeyd ismi çok konulmuyor sanrim