myangelson aynam neden ümit olmasın ki moralini niye bozuyorsun. Arkadaşım da aşılama yaptı doktoru 14. Gün test yap demiş seninki erken olduğu için de böyle olabilir biraz dediğim gibi bir kaç gün sonra tekrarla bakalım. Rabbim gonlunuze göre versin 😊🦋
aynam myangelson amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne bilim silik çıkınca yok mu diye korktum banada doktor 14 gün sonra gel dedi ama işte duramıyorum test yapmadan 😄
ssahin22 ben göremedim açıkçası , benimde böyle oldu naptıysam görmedim attım çöpe bugün kan verdm ama bence kan verin
aynam ssahin22 ay seninde benimde vardır inşallah sonucun çıkınca haber ver sende aşılama mı normal mi bekliyorsun
aynam Hulo2105 ahahhahah ayyy benimde öyle olsunnnn gittikçe koyulaşır umarım bu testler bi garip ya bakarken şaşı oldum resmen 😂 bide bu ilk dakikalarda sonra kuruyunca anlamıyorum çizgi var mı yok mu diye 🫣
myangelson aynam eğer varsa çok yeni olduğu için öyle çıkmış olabilir fazla takmamaya çalış stres yaparsın böyle 😊
aynam Hulo2105 bi iki gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum bu sırada inşallah çizgi koyulaşır diye ümit ediyorum canım sen görüyor musun silik çizgi
aynam Hulo2105 ay ben görüyorum canım ama bi iki kez daha böyle olmuştu silik gördüm koşa koşa kan vermeye gittim negatif çıkmıştı ondan emin olamıyorum 🥴
aynam myangelson dimi erken daha ay acayip stresliyim zaten 10 gün test yapmadan bekledim geçmek bilmedi resmen şimdi de böyle bi kaç gün kafayı yerim hahahha
aynam tatlibebegim_ ayyy benimde öyle olsun bu akşam ve yarın yine yapıcam bakalım saat başı yapmamak için zor duruyorum aşılama gününü de sayıyoruz dimi 10. Günü sayarken
aynam tatlibebegim_ ay 10. Gün benimkine benziyor 11 net baya görüyorum sabah mı testleri yaptın canım