aynam aynam aşılamanın 10. Gün gecesi böyle çıktı sabahta aynı şekilde 11. Gün çıktı ben silik görüyorum gibi ama zorluyorum ya böyle olup gebelik olan var mıdır
aynam Baby___00 ayy teşekkürler 2 gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ama dayanamıyorum sürekli test yapıyorum
Hulo2105 aynam tatlım pazartesi sabah hemen kan ver bende böyle gördüm aynı çok silikti betam 90 çıktı❤️
myangelson aynam neden ümit olmasın ki moralini niye bozuyorsun. Arkadaşım da aşılama yaptı doktoru 14. Gün test yap demiş seninki erken olduğu için de böyle olabilir biraz dediğim gibi bir kaç gün sonra tekrarla bakalım. Rabbim gonlunuze göre versin 😊🦋
aynam ffckizannesi ayyy teşekkürler inşallah vardır uzun zamandır isteyince insan napcağını bilemiyor
aynam Hulo2105 ciddennnn miiiii bende inşallah şöyle müjdeli bir haber alırım böyle çıkınca yok mu diye şüpheye düştüm doğrusu ama iki test yaptım ikisi de silik hayalet çizgi gibi resimdeki gibi
Hulo2105 aynam silik varsa kesin var canım bende aynı bu testten yaptım hatta betamı öğrenince dün akşam yine yaptım çizgi daha koyu çıktı😂
aynam Hulo2105 ahahhahah ayyy benimde öyle olsunnnn gittikçe koyulaşır umarım bu testler bi garip ya bakarken şaşı oldum resmen 😂 bide bu ilk dakikalarda sonra kuruyunca anlamıyorum çizgi var mı yok mu diye 🫣