denizalismom Birikrabirsusam ayy bel ağrısı gebeliğimin başından beri var 🥹 nasıl geçer bilmiyorum. Magnezyum takviyesi alıyor musunuz? O az da olsa rahatlatıyor. Ah doğum korkusu.. siz normal mi sezaryen mi düşünüyorsunuz?
denizalismom sevcan_35 mide yanması için soğuk süt ve salatalık öneriyorlar. Bende bol bol sakız çiğniyorum biraz iyi geliyor
denizalismom FatSon9993 hadi yaa o kadar mı 😔 Allah yardımcınız olsun 🙏 nasıl yapacaksınız peki böyle ?
Cansu-bora denizalismom bana fayda etmedi bilmiyorum 🤷♀️ 3. Trimester dönemine girdiğimden beri artık uykusuzluk başladı 15 dk 20 dk de bir uyanıyorum ben 😂
FatSon9993 denizalismom ocakta randevum var o zaman doktora soracağım onun dışında bastırmaya çalışacağım artık deneme tahtası gibi süt vs deneyip faydalı olanı yaparım randevuya kadar burda da kolay kolay ilaç vermez hayırlısı bebişim sağlıklı sıhhatli olsun bunada katlanırım🤲🏻
denizalismom Cansu-bora Allah yardımcın olsun canım 🙏🌸 vallahi annelerin hakkı ödenmez diye boşuna dememişler. İnşallah canım 🙏🥰
Cansu-bora denizalismom aynen öyle canım ben yarın 30 haftalık oluyorum işte. Birde göbek çevremde inanılmaz bir baskı var çok geriliyor sürekli krem sürüyorum çok büyümedik biz ama herhalde göbeğim ilk defa böyle oluyor diye sanki vurmuşum orayı bir yere de dokununca ağırıyor çürük gibi sen de de var mı ?
denizalismom Cansu-bora yok hayır olmadı öyle bişey henüz. Arada bir sertleşiyor o kadar. Benimde karnım pek çıkmadı ama 2 tane küçük çatlağım oldu maalesef 😔
Defnesmom_ denizalismom 36+4 den bildiriyorum. Nefes darlığı , geceleri sürekli idrara cıkma, bel ve kasık ağrısı, mide yanması, hareketlerde kısıtlanma ile geçiyor zaman bian önce doğsa da rahatlasam diyorum
happykis12 denizalismom 28+1 ikiz olmasına rağmen bugüne kadar çok güzel geçti dün çarşıya çıkayım dedim oturduğum yerde kaldım bel ağrısı mide bulantısı oldu bi yere uğrayamadan bindim otobüse eve döndüm demekki artık çarşıya bile çıkmayacağım☺️
denizalismom happykis12 ay maşallah size 🧿 yaa birde sizin ikiz .. Allah yardımcınız olsun, tek başınıza çıkmayın ne olur ne olmaz🙏 Giderek ağırlaşıyoruz cidden..
denizalismom FatSon9993 çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏🌸 aynen onlar için katlanıyoruz herşeye yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏🌸🥰