denizalismom Hoşgeldin 3. Trimester hoşgeldin 27. Hafta 😍 bu hafta da bizi neler bekliyor çok heyecanlıyım ve zamanın bu kadar hızlı geçmesine inanamıyorum 🥹 Sizde durumlar nedir arkadaşlar 🌸🥰
Blueberry0 denizalismom 36+6 az önce kustum nedense😑şimdi bişeyler yemeye çalışıyorum hiç uyuyamadım 😑
Syavuzs denizalismom 36.haftadayım bende , ikinci gebelik. Gerçekten vücudum iflas ediyor gibi hissediyorum . Bel sırt ağrıları ve ağırlaşma hepsi beni mahvetti doğsada bitse diye bekliyorum yaşam kalitem sıfıra düştü
FatSon9993 denizalismom 26+5 bizim de az kaldı 3.Trimester e girmeye şimdiden başladı mide yanmaları bakalım sonrası nasıl olacak 🤭🤭
denizalismom Syavuzs yaa bende çok hızlı geçti diye üzülüyorum demek ki bu dönem de zorlanacam 🥹 magnezyum kullanıyor musunuz belki biraz hafifletir ağrılarınızı
Elfanne Syavuzs ahh duygularıma tercüman oldunuz zombi gibiyim ve her an tuvalette bitiyorum nefes darlığı bacak ağrısı halsizlik dayanılır gibi değil 29 gün sonra kardeşlerim gelecek yanıma desteğe 32+3 haftaligim
Blueberry0 denizalismom bişi de yemedim ki dha o saatten sonra . bitmişti bulantı arada yokluyor halen 🥲
denizalismom Civciv_ yaa sakın üzülmeyin bebeğinizi strese sokmayın🌸 heyecanla doğacakları günü bekleyelim 🌸🙏🥰
Birikrabirsusam denizalismom 27+1 deyiz. Bel ve bacak ağrısı, karın altında ağrıyla devam ediyoruz. Doğum korkusu başladı ama bir yandan da bebeğime kavuşacak olmanın verdiği heycan var.
denizalismom Birikrabirsusam ayy bel ağrısı gebeliğimin başından beri var 🥹 nasıl geçer bilmiyorum. Magnezyum takviyesi alıyor musunuz? O az da olsa rahatlatıyor. Ah doğum korkusu.. siz normal mi sezaryen mi düşünüyorsunuz?