066 Anonim1m canım omcesınde varsa asın tek doz yeterli diyorlar bende tek doz oldum 202 0 de olmuştum tek yeter dediler
Beybitooo songul_21 yani iç çamasırımın ön kısmı ıslaktı aslında o kadar geldiğini hissetmedim bakınca gördüm iç çamasırım ince olduğu içinde yayılmış olabilir diye düşündüm kafam çok karıştı
songul_21 066 27 hafta oldu bugün. Ama benim ikiz 🥲 tepiniyolar içerde. Beş dkda bir tuvalete koşuyorum kendimi bezlememe ramak kaldı 😄
songul_21 Beybitooo akıntı olabilir çok normal. Siz yine de isterseniz doktora danışın ne olur ne olmaz
Haticerman Anonim1m ben uzun zamandır yaptirmamisim sanırım ondan 2 dozu zorunlu dediler 3. Doz doğumdan sonraya kalıyormuş istersen yaptırırsin dediler
songul_21 066 haftan benimkinden önde belki yaşamışsındır diye soruyorum 3 4 gündür aşağı tarafım ağrıyor özel bölgem yani baskı oluyo gibi yürürken uzanırken çok kötü oluyor normal midir
066 songul_21 canım benımde nerdeyse 2 3 haftadır öyle böyle sağa sola dönerken kalkıp otururken ağrıyor sanırım çatı genıslıyor ondan oluyor
songul_21 066 çok zorluyor valla korktum ben erken doğum riskim var diye acaba doğum mu falan diye düşündüm
Suzan-5656 Kızlar post açtım da kimse cevap vermedi ya bakar mısın bana sol kolum uyuşuk sanki sağa göre normal midir acaba 25 haftalık