Evinuuu Normalde eti çok severim görünce midem bulanıyor ama yiyorum var mı aynı durumu yaşayan kız annesi et sevmez deniliyor doğru mu acaba
Enu1004 Evinuuu kaç haftalık acaba? İlk zamanlarsa koku hassasiyetinden olabilir belki.. Bizde tam tersi valla benim kız çok seviyor😅 3 öğün et yesem yine de doymam🙈 sürekli canım kebaplar vs çekiyor
ASE6154 Evinuuu Allah göstermesin kız😄 benim bir kızım var ona gebeyken rüyamda kavurma görüp ağlamışım düşün yani hikaye o kız annesi et sevmez falan 🙃
gokyuzununogrencisii Evinuuu ben 30 haftalık olmak üzereyim, ilk haftadan itibaren ( 5-6 ) hiçbir şekilde yiyemiyorum eti tavuğu 🤮 bu arada kızım olucak ins
Evinuuu ASE6154 bebegim şükür sağlıklı ama cinsiyetini de çok merak ediyroum kim ne diyorsa ona inaniyrouz ilk gebelik olunca biraz tecrübesizlik 😂
Enu1004 Evinuuu aaa çok yeniii 😅 ben ilk zamanlar ne yumurta ne et ne tabuk yiyebildim. Ama sonra şükür o zamanlar geçti aşşırı derecede severek yiyorum😅 normalde bebekler çikolata falan yiyince hareketlenir ya biz kontrollere et yiyerek gidyoruz bazen 😄
ASE6154 Evinuuu ilki sonu yok ki benim ikinci ama sürekli merak içindeyim kız mı erkek mi diye 🙃 Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin de gerisi boş🌼
Mercimeek Evinuuu valla alakası var öı bilmem de ben normalde çok tüketmiyorum eti gebe kaldım sabah bile et yerim öyle düştüm ete oğluşumu bekliyorum:)
Glcnors Evinuuu aynı durumdayım kokusuna dahi dayanamıyorum aslında bayılırım bu arada kızım oluyor 😇♥️
Evinuuu Glcnors yiyebiliyroum ama kokusu ağır geliyor bulantılarım var 7+3 haftaligim belki başı olduğu içindir .sizin kaç haftalık
Evinuuu KuzeyinAnnesi10 başından beri mi böyle bir istek var bulantiniz oldu mu benim midem bulanıyor canım hiçbirsey istemiyor
KuzeyinAnnesi10 Evinuuu evet başıda soğudum et normalde sevmezdim şimdi canım istiyor. Mide bulantım var 36 oldum hala bulanıyor
asell13 Evinuuu bende aynıyım canım etten tiksindim hele tavuk denilince içim ürperiyor normalde çok severim cinsiyetimiz kız 😅
Evinuuu asell13 bulantıniz cokmmuydu benim 7 haftalık yoğun bulantım bişey yemek istemiyorum tavuk et yesemde isteyerek yeniyroum
Sevvalll42 Evinuuu bendede olmuştu etten kıymadan ayrandan çiğköfteden ve tavuktan tiksinmiştim hepsi geçti tavuk kaldı sevmiyorum artık bitek mangalda yerim tavuğu
Sevvalll42 Evinuuu benim hiç bulantım olmamıştı sadece tiksinti vardı yemek aklıma gelince iğreniyodum öyleydi