Ebru-29 29+2 sürekli bel ve kalça ağrısı, arada karın ağrısı, sıcak basması, uykum olduğu halde uyuyamamam veee hiç ağlak olmadığım halde uykudan bile ağlayarak uyanmam 🥲
Papatyam27 Ebru-29 aaaa çok ilginç demekki böyle şeyler olabiliyormuş benim şuan yok bakalım ileride ne olacak 🤭
ilongirav Ebru-29 aynı haftadaymışız bir şey soracağım benim belime bir anda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bayağı nefesimi falan kesecek şekilde bu hafta başladı sizde de oluyor mu 🙄
Bktgzdd 33+1 haftalığız. Maalesef enerji 0 sürekli uyumak istiyorum bel ve sırt ağrılarım bacağıma vuruyor. Sanki belim kopacak gibi. Hareketleri güçlendi uyurken bile hissediyorum bu güzel bişey ama🥰
inarches Papatyam27 Ah bir çok olanlar dertli birde olmayanlar 27 haftalığım benimde baya büyük ama en başından beri hep büyüktü sanırım iç karnım çok küçüktü yoksa normalde zayıf biriydim ama aşırı zor birşey gerçekten hareketleri okadar çok kısıtlıyor ki yarım insan gibi oluyorsunuz hep yanınızda başkasına ihtiyaç duyuyorsunuz🙈
Papatyam27 inarches hadi ya ben zayıf değilim biraz etliyim sanırım bebeğim içimde baya rahat ediyor 😂
AsELinAnneSi__ Papatyam27 Hamislik bitti ama Sabaha kadar post okuyorum burlada 😴sağlıkla kavuşun inşallah ☺️
inarches Papatyam27 İç karnınız geniş demekki :) Bir yandan göbüşü olmayanlar heves ediyorlar anlayabiliyorum ama bizzat çok zorluğunu yaşayan biri olarak çokta heves edilecek birşey değil bel,sırtve bacak ağrısıda bitmiyor🙈Siz rahat rahat geçirin daha iyi Allah herkese kolaylıklar versin🤗
ozgekader Papatyam27 22 olduk Geçtiğimiz hafta şuana kadar yaşadığım en zor zamandı çok kötü oldum hazımsızlık sindirememe hiç bişey yiyip içemedim bir gece hiç uyku uyuyamadım istifrada ertesi sabah acile gittim o kadar kötüydüm bir hafta bişey yiyemedim yesemde sanki midem taş gibi oluyo ve sindiremiyodum birde sanki midemde gaz var gibiydi zor bir hafta geçirdim yeni yeni düzeliyorum hâla gün içinde yemekten sonra mide bulantısı yaşıyorum mide şişiyo ama olsun anne olmak kolay değil diyoruz 🩷🪽
Gizemesra Aryaam Gyno lomexin diye mantar kremi var canım güzelce yıka kurala onu sür iç çamaşırı giyme çünkü değdikçe daha da tahriş ediyor o bölgeyi bir kaç gün dene rahatlarsın bende bu gebeliğim de çok çekiyorum 2 hafta bir oluyor böyle yapınca geçiyor bir iki güne eczaneden sen ya da rşin alsın kullan her seferinde doktora gidemezsin sonuçta evde kendin yöntem bulucaksın
Aryaam Gizemesra smdi sirkeli sıcak suyla baya kendimi yıkadım fitilde atiyim dedjm o kremide muhakkak Alicam yarın neler çekiyorum kaç gündür Allah bilsin sağol Allah sendende razı olsun yorumun icin
Gizemesra Aryaam önemli değil canım bende yaşıyorum çok iyi anlarım halinden gerçekten kadın olmak çok zor hem hamilelik hem de bu sıkıntılar insanı uyutmuyor bazen onun fitili de var ben hamileyken hiç kullanmadım ama doktoruna sor o da çok etkili hemen geçiriyor
DENIZ_55 Papatyam27 boz 27+2 de yani 14 aralıkta dogum yaptim bebeğim 630 grm doğdu suan yogun bakımda inşallah sizler gününde sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🥰