Bluedreams Annesininkuzusu karatay beslenme düzenini uygulayarak verebilirsiniz ben denedim 1 ayda 4 kilo 😊
Bluedreams Annesininkuzusu bakın youtubede yapanların videoları var onları izleyin hiç aç kalmadan , halsizleşmeden kilolar gidiyor ve geri alınmıyor yağdan gidiyor 😊
Babyloading Bluedreams bence fazla değil, benim de hiç kusmam iştah azalması olmadı dolayısıyla kilo kaybımda olmadı😅 11+2yim , bir bir bucuk kilo civarında almışım ama şişkinlik hissi çok fazla🤔
Bluedreams Babyloading aynı sayılırız, karında mı şişlik var elde ya da ayakta mı? Tuz şişiriyor dediler ondan da korktum ödem yapar diye 😁
Bluedreams Serpilleventdefne 41 kiloyu idrak edemedim gördüğüm en zayıf kişi 45 kiloydu 😁 bu yüzden 58 size iyi olmuştur:))
Anneolacak Bluedreams anksiyetem de var uzun sure yediklerimi hep cikardim hic istahlanamadim bundan sonra biraz alirim herhalde
Serpilleventdefne Bluedreams ben mide bulantısı ve halsizlik hat safhada yaşıyorum o yüzden kilo kaybım çok fazla oluyor. Doktorum çok şikayetçi şuanki kilomdan bile 😂
Vethekelif Bluedreams aynen öyle benim çocuğun kilosu da iyi oldu. Başka kimsenin dediğini dinleme ortalama 10-15 kilo iyi diyorlar 20 kilo alan arkadasım da oldu benim veriyorsun sonra 30 falan çok da zannetmiyorum o kadar olacağını hamileliğin belirli döneminde veriyorsun biraz kilo
Bluedreams Vethekelif evet arkadaşım da ilk günlerden 7 kilosunu vermişti kendiliğinden 😊 o zaman bugunkü menüye kırmızı et koyayım 😁
ceco Bluedreams ya bende 11 haftada iken 2 kilo almıştım ama şimdi bir alıyorum bir veriyorum anlamadım 🙄 bu arada 14+5 iz