SeydaaYlmz Crazy06 ben normalde şehir hastanesinde takipliyim ama bugün mecbur oraya gittim kızımı anneme bırakıp Samet şahin doktorun adı çok güzel ilgilendi. Arkadaşım da fatih demire gitti doğuma kadar ama doğumu şehir hastanesinde yaptı
Damla06 06hasret Doğum yapinca nasil gectigini memnun kalip kalmadiginizi yazabilir misin canm bende orda dusunuyorumda doğumu
Aysenaz Crazy06 bayan erkek doktor tercihiniz yoksa fatih demir hocaya gidin çok ilgili her sorduğunuzda gayet güzel net cevap veriyor
Cerentc Aysenaz bende fatih demire gidiyorum. Dogumundan felan memnun kaldiniz ki acaba ? Sezeryan olucam bnde az bi gunum kaldi korku sarmaya basladi
Aysenaz Cerentc ben muane için gittim benimde sezeryan ama özel hastanede karar verdim ben ama orda doğum yapanlar gayet memnun
Cerentc 06hasret sezeryan oldu 2 gun mu yatti hastanede 1 gun mu yatti acaba. 20 aylik kizim var enziriyorum onuda. Nasil islior surec acaba.
Cerentc Aysenaz anladim. Hangi hastanede dogum yapcaksiniz? Ben ilkini koruda fatma yazici yilmazda yapmistim