Crazy06 Kızlar kimler sincan yeni hastnede dogum yaptı nasıl oluyo dogumdan sonra refakatci falan kalıyormu yanında izin veriyorlarmı
06hasret Crazy06 selam canım benim arkadaşım10gun önce doğum yaptı bu hastanede gayet iyi diyor sezaryan oldu refakatçi evet aliyolarmıs ama eş giremiyormuş Yanına akşam saatleri var o saat içinde görüyormuş
Crazy06 06hasret benim ilk dogumum normaldi Buda normal olcak galiba yani bi gece kalınca falan refaketci kalabiliyor ozmn yardım için eşii nie almıyolar acaba
Crazy06 06hasret işk dogum zekia tahirde olmuştu ozmn refakatci kalmıştı bu hastaneyi merak ettim ilk gece yardıma ihtiyacı oluyor insanın cünkü
Cerentc 06hasret sezeryan oldu 2 gun mu yatti hastanede 1 gun mu yatti acaba. 20 aylik kizim var enziriyorum onuda. Nasil islior surec acaba.
Damla06 06hasret Doğum yapinca nasil gectigini memnun kalip kalmadiginizi yazabilir misin canm bende orda dusunuyorumda doğumu
06hasret Crazy06 sezaryanda bı kişiyi alıyorlar oda kadın hem eğer başka çocuğun varsa senin yanına asla girmiyomus arkadaşım oğlunu almadılar 2gun boyunca oğlunu goremedi
06hasret Crazy06 yarın doktor kontrolüm var merak ediyorum sence birşey dermi normalmi yoksa Sezaryan mı diye
Crazy06 06hasret çok sacma ya normalde olsa sezeryan da olsa bi gece refakatcı olmalı insanın yanında
Crazy06 06hasret bebek dogum pozisyonunu aldıysa normaldir canım bi sıkıntı falan yoksa hangi doktora gidiyorsun
Aysenaz Crazy06 bayan erkek doktor tercihiniz yoksa fatih demir hocaya gidin çok ilgili her sorduğunuzda gayet güzel net cevap veriyor