Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 34+6 dayız , karnım gün içinde ara ara sertleşiyor. Bu durum nedir? Normal midir? Sizler de durumlar nasıl?
eveb19 Yenianneperci35 33haftalik olduk benimde ayni,gün icinde siklikla yasiyorum o sertlesmeyi sanki bebek toplaniyor veya bir yerini dayiyor gibi bisey. Doktorum günde 3defaya cikarmami soyledi magnezyumu 🤷♀️
ruveyda123 Rahim kasılması oluyor vücut kendini doğuma hazırlıyor haftanız çok erken değil yinede bol bol dinlenin
dolunay__ Hele bir de az bir idrar gelsin dört büklüm oluyorum Kendimi zor tuvalete atıyorum taş gibi oluyor karnım
Yenianneperci35 dolunay__ ahh tam beni anlatmışsınız. Benim de öyle sonra wc gidiyorum bazen azıcık geliyor. Sancı değildir demi? Bir de sizin kaçıncı hafta
Sabrusebat dolunay__ kesinlikle benim durumum, kaskatı oluyor gece tuvalete kalktığımda. Acayip bir şişlik sertlik, idrarı yapınca biraz geçiyor şükür.
ikizmom94 Ben 24 haftaligik ikizlere hamileyim aynı şey olmaya başladı iki gündür sancı olması için çok erken değil mi ne yapacağımı bilemedim 😔
dolunay__ ikizmom94 vallahi belime vurur durara sanci korkma gelirse tutamayiz zaten bu aralar ben de iyice Stres yaptım acaba erken mi doğacak diye hep korkuyorum ama korkmamak lazım yapacak bir şey yok
dolunay__ Yenianneperci35 32 havtalik Korkma ya doğum yaklaştığı zaman idrara da az çıkıyormuşsun zaten
dolunay__ Yenianneperci35 benim bebeğim bayağı aşağıda bir de eşi aşağıda olduğu için baskı oluyor herhalde
dolunay__ Sabrusebat cok geçmiş olsun Ben de gece çok tuvalete kalkarım Ama şu karın sertleşmesi falan hiç normal değil bence diğer iki çocuğum da hiç böyle şeyler yaşamadım
Sabrusebat dolunay__ ilk çocuğum olduğu için bir tecrübem de yok, uzun zamandır akşamları sert oluyor karnım, şimdi son haftalarda özellikle gündüzleri bile bazen öyle ara ara.
ikizmom94 Kizlar ihmal etmeyin ben şu an hastanede yatıyorum sancim çıktı ve Rahim ağzı kisalmis 24+4 deyim daha 🥹😔
Twinsmomy24 Bende de 20. Haftadan beri aynı sorun var doktorum dinlen uzan dedi yapıyor muyum pek sayılmaz. İkiz bekliyorum 27. Haftaya geldik.