Ebrarabla_06 dilaraRecep aslında çok güzel olur kış çocuğu çünkü yaz ayına gırene büyümüş oluyor ve o açıdan çok güzel oluyor canım
dilaraRecep Ebrarabla_06 bakalım kızım yaz çocuğuydu zor değildi ama ilk 40 gün evdeydim zaten sağlık ocağı dışında isilik oldu çocuk yaz sıcağından kışında çok hasta oluyordu yaza ince giyinmeye alışmışdı üstünü asla örttürmeZ bende hep uyku tulumu alıyorum o yüzden
dilaraRecep yarencaliskan tabi cnm yıkama zaten bende yıkamaya veriyorum sonra sersemde gözüm hp üstünde oluyor bişey olsa sliyorum örtü seriyorum yada çocuk var anca öle temiz oluyor
yarencaliskan dilaraRecep yaaa sorma bebımde küçük oğlum var mahvediyor birde hangi akılla hepsini açık renk almışım 2 ayda halılar tekrar yıkamalık oluyor haftaya versem gelsede doğuma kadar sermeyi düşünmüyorum
Ebrarabla_06 dilaraRecep benim kızım da öyleydi kızım Yaz ayında gezmeyi sevdiği için kısa kol falan kış ayına girdiğimizde bayağı bir sıkıntı yaşamıştık kıyafet giymek istemiyordu üstünü örtmek istemiyordu Ama çok şükür yavaş yavaş alıştı artık Rabbim yardımcın olsun canım benim zor gerçekten bakalım bu bebekte ben neler yaşayacam
Eyvz 28 . Haftada temizliğimi yaptım. Tek başıma yaptığım için zorlanmadan yapayım dedim . Halilarim cok kirli değildi mevlit yaparken vereceğim. 2 3 günde bir normal temizlik yaptığım için kafam rahat . 33 . Haftadayim . Sezeryan doğuma son 30 gün var .
dilaraRecep Eyvz aslnda benimde şuan tek pis olan yer camlarım oda yükseklik korkum var silemiyorum içerden siliyorum dışardan silmiyorum. Düzenli olarak süpürüp silerim evimi şuan gelsen temiz düzenli dersin ama çocuklu ev sonuçda halılar şok çabuk pisleniyor oyuncak dağınıklığı oluyor
Eyvz dilaraRecep mandalları moplardan aldım. Cam bezini sıkıştırıp siliyorum . Cama uzanmak yok kendime yaptığım iyilik .
yarencaliskan dilaraRecep şimdi olsa hepsini koyu alırım 😀 aslında değişmelik halı almak lazım ama fiyatlar çok yüksek
dilaraRecep yarencaliskan evet çok yüksek gerçekten bende yeni aldım ama kesme yıkanabilir halı renkleri öle ne koyu ne açık çocuklu ev için en iyi en uygunu bence kesme yıkananlar istediğin zaman yıka as silmeside çok kolay
Eyvz dilaraRecep olmuyor ama yapacak yok . Temiz olacak diye de kendimi yoramam . Şurada sayılı günlerim var
dilaraRecep yarencaliskan ❤️ olsun eskiyince alırsın cnm ben 4 senelik evliyim birde ben ev değiştirdim ev almıştım bu eve ilk aldığım halılar olmuyordu öle uyumsuzdu ki kaç sene idare ettik işte biraz maddiyat artınca aldık şükür