Yenianneperci35 dilaraRecep biz de daha yeni yaptık temizlik:) ben de 35 haftalığım. Ama keşke daha önce yapsaydık dedim ağırlaştım iyice . Zorlandım biraz. Ben de halıları vermiştim gelince hemen serdim, kış vakti halısız olunca çok zor oldu🙈 artık dedim kirlenirse kirlensin:)
ElifKarata dilaraRecep sezaryen olucam bende doğuma 44 gün var son 3.4 gün kala dip köşe yapicaz😇🥰🥰 çünkü 2 günde kirleniyor ev ya maalesef bide kalabalık olunca daha da çabuk kirleniyor
AleynaResul dilaraRecep he devleti bilmiyorum vallahi 2 hafta erken alıyo demek ki olsun doğuyomu doğuyo ben perşembe günü alsın diye zor ikna ettim😂
Yenianneperci35 dilaraRecep benim de saolsun annem babam vardı🙈 ama ben duramadım hiç karıştım illa sonra yorgunluk🙈 dinlene dinlene yapın siz🙏🏻
Ebrarabla_06 dilaraRecep Ben şu an 10 haftalık hamileyim doğumun temmuz’la Haziran’a denk geliyor Ben de temizliğimi Mayıs sonları gibi yapmayı düşünüyorum canım
Gzdesri Çocuğum yok ama gurbetteyim halıları yıkamaya verdim 30+5 oldum bu haftasonu annem gelecek halıları sercez camlar perdeler yapacağız doğuma yakın yine annem gelir bir kez daha siler supururuz camlarida üstten alırız perde yikamam daha
Gzdesri dilaraRecep öyle bir koku kalmazki o zaman sürekli elinde kova çamaşır suyu topla sil şupur olarak yaşaman lazım
dilaraRecep AleynaResul ya evet bazı doktorlar öle sorun yoksa 39 baya bekleten varmış devlettede varmış hatta ama benim gittiğim doktor 38 de alıyormuş
rumeysattnc dilaraRecep benimde 34 oldum bugün ben 35 küsürleri bekliyorum bu halde 1 haftada anca yaparz bu halde oda 36 küsürleri bulur sonrada kirlenmez bence bekleyin 35 i
Ebrarabla_06 dilaraRecep aslında çok güzel olur kış çocuğu çünkü yaz ayına gırene büyümüş oluyor ve o açıdan çok güzel oluyor canım