Duygu_52 ey_ber Nur_50 Hulo2105 umrumdadegil Mertsmother Paronayanne iremsz Esragok-k1 Kızlar dün kan verdim sonuçlarımı attım buraya biraz geç verebildim kanı kb 🥰
Esragok-k1 Duygu_52 acilde çıkıyor ya mesela şimdi gitsek versek yada saat 10 gibi gece 12 gibi falan çıkıyor bizim burda öyle yani erken gitmene gerek yok e nabızada düşer zaten kuzu
Duygu_52 Esragok-k1 Teşekkür ederim canım kan versem sonuçları beklememe gerek kalır mı yoksa e nabızdan sonuçları buraya paylaşsam anlayan arkadaşlar olur mu
Prmdkanneee Duygu_52 ilçe hastanesinde çalışıyorum bizim kanlar ile gidiyor sonuç ildeki hastaneden bize düşmedikçe e nabiza da düşmüyor ama kendi hastanenizde çalışıyorlarsa kanı muhtemelen hemen düşer
Dunyammmm Duygu_52 yarın cuma cuma günü verilen kanlar pazartesi sisteme düşüyor benm öyle olmuştu .Bu arada hayırlı olsun 😊
Duygu_52 Dunyammmm Teşekkür ederim canım zaten randevu bulamadım aile doktoruna ya bugün yada yarın acile gidicem yada Salı günü randevum var direk ona gidicem nasıl yapsam bilemedim
Miracleee Duygu_52 maşallah gözünüz aydın. Çok sevindim. Sağlıklı bir şekilde doğurmak ve büyütmek nasip olsun inşallah 🤲🪻