Duygu_52 ey_ber Ay gerçek mi acaba ya çocuk düşünüyoruz kaç aydır olmuyordu olduysa çok sevirim ama kesin sonuç için yarın sağlık ocağına kan mı versem acaba
Duygu_52 ey_ber Nur_50 Hulo2105 umrumdadegil Mertsmother Paronayanne iremsz Esragok-k1 Kızlar dün kan verdim sonuçlarımı attım buraya biraz geç verebildim kanı kb 🥰
Duygu_52 Nur_50 İnşallah öyledir ya ilk gebeliğimde baya belirgindi bu fazla belirgin değil ama emin olamadım
Nur_50 Duygu_52 büyük ihtimalle çok yeni o yüzden olabilir kan tahlili verirsen net sonuç alırsın inşallah hem ilk kana sonra idrara geçiyor beta hcg
Duygu_52 ey_ber Tamam canım çok teşekk ederim peki aç ya tok karnına fark eder mi kan sağlık ocağı genelde sabah yapıyor
Gnc3371 Duygu_52 pozitif büyük ihtimalle imkanınız varsa acile gidin hem hemen sonucu almış olursunuz 🌺
Merveakin54 Duygu_52 hamilesin canım hayırlı olsun benimde öyleydi silik çıktı şimdi 3 buçuk aylık hamileyim 🥰
Duygu_52 Merveakin54 Ay ne güzel canım Allah analı babalı büyütsün inşallah🥰tekrar test yapmama gerek var mı acaba ya randevu almıştım kadın doğuma hamileysem gerekli şeyleri kullanmaya başlarım diye önce sağlık ocağına mı gitsem acaba
Duygu_52 Ygmraygn Teşekkür ederim 🙏 canım benim hemen de sevinmek istemiyorum önce kan verip emin olmam lazım