mervemurat16 Beyzab95 tabi ağırlaşıyor insan yavaştan karında devamlı toplanıyor benim bebeğim baskı yapıyor mesela ki o zaman bile herşeyini ütülerken sandalyede oturup yaptım birde kış anca kuruyor
Furkanhifa Ben 32+5 deyim henüz yıkanmadm çalışıyorum ama yıkarken ilk 6 ay yıkamayı düşünüyorum hem kolaylık olur hem de abimin eşi büyük olanları yıkayıp hurca koymuş o da mantıklı geldi
DeryaE Beyzab95 kesinlikte ileri haftalarda ağırlaştığınız için halsiz olacaksınız ve rahat hareket edemeyecek siniz. Ben de 29-30 da hallerin herşeyi hepsini oturarak kendim ütüledim kimseye bırakmadım. Şimdi 38 olduk asla yapamam
Tatar59 Beyzab95 yıkayın birlikte bazı 3.6 aylar küçük oluyor kalıp olarak yenidoğana da uyuyor. Bide bebek hızlı kilo alırsa bir aya gecerseiniz 3.6 aya. Kenarda dursun mutlaka işinize yarayacak. Tozlanmaz korkmayın üzerine bir bez örtün yada bebek eşyalarının.
Tatar59 Beyzab95 Maşallah size. 28 olacağız bir oda supursem nefes nefese kalıyorum. Bı süpürge tutayım sanki derin temizlik yapmışım gibi pertim cikiyor.
Beyzab95 Tatar59 tamamdır olmadı bir hurç yaparım onları 🥰 ben bir ara yattım plasenta kaynaklı 2 aya yakın o zamanlar çok kötü oluyordum hiç yürüyemiyordum bile şimdi hep hareket ediyorum hiç bir şey hissetmiyorum muhtemelen benim için durmak iyi gelmiyor 😢😢
Beyzab95 DeryaE ben milletten yardım istemeyi hiç sevmiyorum berbat bir huy 🥲 o yüzden bende bu hafta başlayayım o zaman da halledeyim yavaş yavaş 🥰
Fdmgnr Beyzab95 şimdiden yapın tecrübeyle sabit şimdi bile zorlaniyorum yıka as kurut ne var ne yok yıkayın kaldırın elinizin altında bulunsun
Premsesko Beyzab95 Doktor ne dedi protein kaçağı çıkınca bir tedavi vs varmıymış bende test vereceğim yakında canım çok sıkkın