Dileksue 36 haftalık hamileyim dün doktora gittiğimde 1 tur boynuna kordon dolandığını öğrendik doktorum korkulacak bişey yok dedi bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı fakat ben huzursuzum
Mucizemses Dileksue korkulcak bişey yok içinizi rahat tutun benim oğlum 2 tur dolanmış birde elleriyle birlikte sarmış olarak doğdu
mommys1 Dileksue ben bi doktora denk gelmiştim instagramda bebek nefes almadığı icin kordon dolanması bi sıkıntı yaratmıyor normal doğumda sıkıntı oluyormuş sadece
Zeyasln Dileksue oğlumda 3 kat kordon vardı doktor söylemeyecek ti ult görünce ben anladım bir kat kordonu niye söyler bu doktorlar anlamam 🤦♀️
Dileksue Yazmelegi_ yani öyle ama insan korkuyor zaten kordonunda damar eksik birde böyle olduğu için
Melikus123 Mucizemses sezeryan mi normal mi doğum yaptınız bende de bir tur dolanma var normal doğum için bekliyorum 40. Haftadayım
Mucizemses Melikus123 kordon dolanması sebebiyle acil sezeryan oldum ben bi tur da normal doğum oluyo genelde bi sıkıntı çıkmazsa ama bizim ellerini falan dolamıştı
Bsrsv Melikus123 merhaba doğumunuz oldu mu acaba ben de 40. Haftadayım ve bir tur kordon var hala doğum belirtisi yok
mommys1 Dileksue benfe normal doğumdan çok korkuyorum kendime hiç güvenmiyorum doktoruma direk sezaryen olucam dedim
Dileksue mommys1 bende artık tamamen sezaryen düşünüyorum zaten dogum şekli takıntım hiç yok normalde korkunç gelmeye başladı
Dileksue Zeyasln keşke söylemeseydi zaten kordonda bir damar eksik diye hep korku var birde dolandı diyince sıfır uyku sürekli hareketlerini takip ediyorum
aysecen_06 Zeyasln risk teşkil ediyor demek ki benimkinin sıvısıda sınırda bence bilgilendirmesi daha doğru daha sık takip gerektiriyor çünkü haftada 2 çağırdı beni
Zeyasln Dileksue korku endişe bebeğine daha büyük zarar hiç sıkıntı yapma haraketleri ni takip et yeter allahın izniyle birşey olmaz
Zeyasln aysecen_06 kordon anne karnında hiç bişey yapmaz sizinki sıvı dan dolayı yakın takiptir kordon doğum zamanı sıkıntı çoğu kişide sıkıntı bile olmuyor
aysecen_06 Zeyasln doktorum normal doğum için sıkıntı dedi evet devlet hastanesi aynı fikirde değil ama
Deletedmom_103 Dileksue Zaten kaygan olduğu için zarar vermez korkma bende de 1 tur dolanmış olarak doğdu hiç bir sıkıntısı yok