Ahbenimcanumm Sabah test atmıştım kızlar belki bozuktur diye ikinci testi de yaptım onda da aynı şekilde çok çok zorla görünen çizgi göründü kan vercem yarın ama bilemedim ki aşırı silik çıktığı için varmidir sizce gözle bile ışığa tutunca görünüyor
Zeybal34 Ahbenimcanumm çizgi yok net çıkmayan çizgide yanıltıcı oluyor zaten ama içiniz rahat değilse kan tahlili daha iyi.
Deletedmom_87 Ahbenimcanumm Canım bak benim böyle çıkmasına rağmen gebe değilim yapar yapmaz çıkmıştı bide bu çizgi
Dilekylmaz Ahbenimcanumm sanki bende gördüm ama görmek istediğimiz için mi görüyoruz acaba şaşı olcam ben artık ama bence iki gün sonra tekrar edin varsa daha net görünür heralde
Ahbenimcanumm teacher-mom21 Ay efekt yapıyorum ama görünsün diye beceremiyorum ki ben görüyorum aslında yapar yapmaz çok ince çizgi beliriyor ama dediğim çok silik niyeyse
Ahbenimcanumm teacher-mom21 sabahki testte de vardı posta bakarsanız aşağılarda attım içini açıp cekerek
zumraninannesii Ahbenimcanumm sabahki testini gördüm var gibi adetinin uzerinden bı kaç gün daha üzerinden geçsin öyle tekrarla bence evde yap çift çizgi görürsen kan ver hayırlısı olsun inşallah vardır
Ahbenimcanumm Zeybal34 aslında Bir çok test yaptım bunca zaman sonradan silik çizgi çıkıyor böyle zor görünen yanıltıcı oluyor da bu sefer yapar yapmaz belirdiği için acaba dedim ben gözle görüyorum ama
Ahbenimcanumm Dilekylmaz ya bilmiyorum bugüne kadar çok test yapan biriyim baka baka gözüm şaşı olur var gibi gelirdi ama bu sefer eminim çizgi hemen görüyorum yapar yapmaz ama kamerada çıkmıyor pek
ffckizannesi Ahbenimcanumm normal test alıp deneyebilir misiniz onda çıkar belki benm iki hamileliğimde de erkende çıkmayıp normalde çıktı