seyma34 Kızlar bugün gecikmemin 4. Günü dün göğüs ağrılarım vardı dün kan verdim bugün sonuç negatif sizce geç döllenme olabilir mi kanda negatif çıkıp pozitife döner mi
Hulo2105 seyma34 olabilir tabi. Ama mevsimsel regl de gecikmiş olabilir. 3-4 gün sonra tekrar kan ver canım
Gokturkk seyma34 geçen hafta cuma günü gecikmemin 5. Günüydü kan verdim negatif çıktı. dün idrar testi yaptım pozitif, kan verdim beta 28 çıktı. Bence biraz bekle ilaç kullanma nolur nolmaz
aslansmommmm seyma34 donebilir canm bende geckmemin 3.gunu falandi sanirsam kan verdim ckmadi gecikmeden 8 gun snra pozitife dondu 😅
MomsE seyma34 hayır geç döllenme sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor sadece sperm yumurtayı geç döllemiş oluyor. O da benim adet döngüm 32 günde bir olduğu içindi. Normalde 28 günde sayıyorlar.. Çok şükür hiçbir sıkıntımız yok
seyma34 MomsE benimde 10 adetim normalde her ay 10 da oluyorum ilk defa böyle geöikti birde dünden beri göğüslerim de şişlik ve ağrı var inşallah hayırlısı olur
Elmas38 Benimde geçen jadçfta 0.36 çıktı bugğn yine sen verdim bakalım inşallah yükselir ve benim 20 gün geçti erken gebelik testi yaptım silik çıktı
Gamze_Nur27 Elmas38 ben de gecikmemin 5. Gününde kan verdim 0.200 dü bugün kan verdim 1.21 olmuştu sizce beklemeli miyim daha kızlar regl min 14. Günü bugün