Annesi_27 duy-gu44 inşallah kuzu, Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok kötü çocuğunu hastanede bırakıp gelmek yaninada almıyor lar kendiler besliyor hortumla sadece sütüm ne kadar cikarsa o kadar bırakmaya çalışıyor um 🥺🥺😢😢😢
Annesi_27 Smyye0303 inşallah kuzum duaniza ihtiyacım var saun kuvezde ben kucağıma alıp emziremiyorum sütünü sağıp bırak dediler biz hortumdan besliyoruz zaten dediler bende dün sagdim çok şükür 5 6 damla kadar geldi o bile bir şey dedi hemşire ne kadar çıksa bile bırakıyorum çocuğunu hastanede bırakıp gelmek kadar acı bit sey yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok kötü bir şey 😢😢🥺🥺🥺🤲
Smyye0303 Annesi_27 sen moralini yüksek tut bak öyle dusunme sen onu kucağına alıp o hastaneden cikacagin günü düşün haklısın çok zor onsuz eve gitmek ama onun iyiliği için kuvez canim benim dualarım seninle tez zamanda bebeğine kavuş 🥹😘
Nurrrrrrrrrr1 Arzuanne ciger gelistirici igne den sonra sag ayagimda ödem olustu ayak bilegim sisti agriyor normal mi acaba 2 gundur
Nurrrrrrrrrr1 Nurrrrrrrrrr1 birde baya su icesim geliyor hic Boyle degildim son zamanlar da oldum boyle dilim damagim kuruyor
Arzuanne Nurrrrrrrrrr1 bilmiyorum erken doğum riskim var bana yapmadılar eve gönderdiler yatiyorumama çok ağrım sancım var sizinki de inşallah bir an önce çıkar
Zynp12 Annesi_27 yegenimde kaldı aynı haftalarda doğdu oda sağlıkla alın kucağınıza inşallah bol bol dua edin inşallah sağlıkla çıkacak ordan ❤️
Annesi_27 Zynp12 rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin biran önce toparlar çıkarlar inşallah
Nurrrrrrrrrr1 Annesi_27 bnde erken dogum riski ve dusuk tehdidi oldugu icin herseyden korkar oldum vallahi
Annesi_27 Nurrrrrrrrrr1 bol bol dinlenin sıkıntı sinir stres uzak durun inşallah herşey güzel olur sizin için
KumCi Annesi_27 öncelikle Rabbim yardımcın olsun ama şekerden dolayı erken doğmasını ilk defa sizden duydum 🤔 bende hem rahim ağzı kısalığı var hem de şekerim var bebem doğmak bilmiyor
Annesi_27 KumCi doktorum öyle demişti bende dedim acaba öylemi oldu bir baktik 3 cm açıklık vardı rabbim ne derse o olur ama inşallah vakti zamanında kucağınıza alırsınız inşallah sağlıkli bir sekilde duanızı esirgemeyin bizden olur mu çok ihtiyacı mız var 🥺🥺🤲🤲🤲