Annesi_27 Nurrrrrrrrrr1 az önce görüştüm emzirme yok diyor hemşire sütü sağıp bırakma var dedi daha bende 11 de taburcu olucam inşallah
duy-gu44 Annesi_27 daha önceden ciğer geliştirici iğne vurulmasına mı..ayrıca bebeğimizin kilosu kaçtı
Annesi_27 duy-gu44 vurdular kuzum karnimda yken 33+2 doğdu dün doğum yaptım şuan kuvezde bebeğim 😢😢😢😢
Smyye0303 Annesi_27 elektirikli pompa al onla çek canim gelir bol bol anne çayı rezene kimyon iç goguslerine ılık su koy yakmicak sıcaklıkta olsun kanalalr açılır
Annesi_27 Smyye0303 2 seferdir yapıyorum bugün 5 6 damla olsa bile geldi kuzum Allah razı olsun sıcak suyla ovucam inşallah daha taburcu olmadım
Smyye0303 Annesi_27 inşallah gelir sen hiç merak etme 2-3 gün içinde mutlaka gelir ben pompayla sıcak suyla sıcak havlu falan çayla bol su bol uyku geldi ikinci gün hemde duş falan almak için kaç gün dedimi doktor canim
Annesi_27 duy-gu44 inşallah kuzu, Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok kötü çocuğunu hastanede bırakıp gelmek yaninada almıyor lar kendiler besliyor hortumla sadece sütüm ne kadar cikarsa o kadar bırakmaya çalışıyor um 🥺🥺😢😢😢
Annesi_27 Smyye0303 inşallah kuzum duaniza ihtiyacım var saun kuvezde ben kucağıma alıp emziremiyorum sütünü sağıp bırak dediler biz hortumdan besliyoruz zaten dediler bende dün sagdim çok şükür 5 6 damla kadar geldi o bile bir şey dedi hemşire ne kadar çıksa bile bırakıyorum çocuğunu hastanede bırakıp gelmek kadar acı bit sey yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çok kötü bir şey 😢😢🥺🥺🥺🤲
Nurrrrrrrrrr1 _Bihterziyagil ayni durumu bnde yasadim 2 gun once bide turuncu bir hap verdiler 15 Dk arayla ona ragmen kesmeyince arastirma hastanesine sevk edilmistim
Nurrrrrrrrrr1 Nurrrrrrrrrr1 dogum suyum da fazlaymis ultrasonda oyle cikti bide FL degerim de pek iyi cikmamis o ne demek onu anlayamadim ama😔
Nurrrrrrrrrr1 Nurrrrrrrrrr1 dogum suyum da fazlaymis ultrasonda oyle cikti bide FL degerim de pek iyi cikmamis o ne demek onu anlayamadim ama😔
_Bihterziyagil Nurrrrrrrrrr1 haftaaya bende gideceğim dur bakalım ne diyecekler bize özele gidiyorum ben suyum da fazlaymış 🤷🏻🤷🏻
Arzuanne Nurrrrrrrrrr1 fl bacak boyu ama o pozisyondan pozisyona değişebilir böyle diyip normal olan çok insan var
Nurrrrrrrrrr1 _Bihterziyagil Rabbim insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin🙏 bnm bel agrilarim ve sık sık idrara cikma istegim de artti erken dogum riskim oldugu icin bebek baski yapiyor galiba 32 haftalik gebeyim bu arada
_Bihterziyagil Nurrrrrrrrrr1 bende ara ara oluyor bel ağrısı,adet sancısı gibi agrı bebek kasıldıgı zaman idrara çıkma isteği o zaman oluyor
Nurrrrrrrrrr1 Arzuanne arastirma hastanesinde baktilar canim ultrasondan bide dogum suyumun fazla oldugunu soyledi doktor
Nurrrrrrrrrr1 Arzuanne ciger gelistirici igne den sonra sag ayagimda ödem olustu ayak bilegim sisti agriyor normal mi acaba 2 gundur
Nurrrrrrrrrr1 Nurrrrrrrrrr1 3.sezeryan dogumum olucak bu hemde 1.yil arayla o yuzden korktular sevk ettiler ksü arastirmaya
Nurrrrrrrrrr1 _Bihterziyagil _Bihterziyagil bide bnm dusuk tehdidim varmis 😔nst de felan hep duzenli sancilarim cikiyor sadece sanci kesici hap ile biraz duzeldim taburcu edildim ondan sonra da zaten