Sofiaa Kahverengi delfin ismi konuluyor mu ilk kez duydum. Yunus balığı demek. Yunus erkeklere konur da
Taki Kahverengi tek mantıklı olan Umay geldi diğerlerini hiç duymadım ne kadar güzel isimler var onlarda bakabilirsin farklı isim koycaz diye tuaf tuaf isimler koymayalim bence🤗
Sanal Kahverengi farklılık olsun diye alfabeden rastgele harfleri seçip isim türetiyorlar🤦♀️ kayla tayla nedir ya seslenmesi ne zor ne itici
Nurov Umay nasıl patladı bu kadar bilmiyorum ama hiç hoş gelmiyo kulağa yani benim düşüncem, anlamı yanlış bilmiyosam mitolojik bir tanrımıydı😑 içlerinden ilay güzel bence
Kahverengi 0Zbs0 aslında değişik değil eski zamanlaradan beri kullanılan unutulmuş isimler eskiye dönüş diye bilirim 😊
Ebrosko Kahverengi bende değişik olsun diye çok araştırdım didindim. Baktiklarim ya çevremde akrabamda olan isimleri yada anlamları kötü idi. Sonra düşündüm ben suanin popüler isimlerinden birini koyarsam bundan 20li 30lu yaşlarında çevresinde okul iş hayatında hep bu zamanın popüler ama o yıllar için genel olabilecek bi isim olacaktı. Suan farklı gibi gelse de 20 30 yıl sonra çok sıradan isim olucak. O yüzden tersine bi yol izledim. Geçmişte çok sık kullanılan doğduğu zamanlarda daha nadir olan ama 20 30 yıl sonra da sosyal çevresinde değişik isimlerin yanında daha klasik bi isim ile farklı olacağını düşündüğüm bi isim tercih ettim. Çok wauw bi isim değil ama dediğim gibi uzun yıllar sonrasında farklı duracak. Sizde bu mantıkla ilerleyebilirsiniz 🤗 sadece fikir